Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
sajnos MOL-nál nem ennyir evidens ez az indikátor, de ott is ad(hat) löketet, ott kéne még egy pici és nem lenne akadálya a 60k-s buxnak év végére https://www.tradingview.com/x/mdx7TXJJ/
egy várakozás hosszabb időtávra, ennek a fényében kb tök mindegy tegnap vagy ma veszi/vette az emberaz indikátor hezes idősikon olyan lassan fordul mint a tankhajó, ha egyszer bejelez, akkor az esetek nagy részében 8-12hétig mutatja az irányt, most adott long jelet, akinek van (nekem pl, nem adom el, akinek nincs és kész felvállalni a tőkepiacok rizikóját, azoknak a mai is simán ígéretes vétel) https://www.tradingview.com/x/SF72vyqT/
Öreg rutinos rókának minek a tanácsadás? : ) Lefele, besz@rás volt,most meg kapkodás,mert lemaradok. Pénz a zsebben,várom a következő esést. 800 pötty, bőven jó,hova aggódjak? Esésben venni, emelkedésben eladni. Mindenesetre jól csináljátok a dolgot! A népet besz@ratni ,hogy tudjatok vásárolni............
Ezzel szemben. Nálam 16K kb a jobb váll tető, délwlőtti hosszú chartomon látszik. Ahhoz nekem 15k előző tető elég volt kb, de 16000 fölött már torzít és akkor mehet fentebb. , Amúgy én is most nézem, hogy még egy hullám megy-e fel addig
Lehet azért írták mert shortban ültél és veszélyes kezdett lenni a helyzet? Sokat emelkedett az ékből, buckákból és nem esett, valamikor szembe kell nézni a valósággal és zárni a veszteséges pozit a shortosoknak. Persze nem tudom, hogy volt-e shortod és ha volt honnan, lehet még pozitívban van szeptemberről.
Nem vagyok mester, én nem mondtam, hogy 15000-re megy, nem mondtam semmit a várakozásaimról most. A trollkodásba csapásod sebzett lélekre utal, de nem akartam így telibe, mindenki előtt ... ezért írtam hogy hagyd abba, mert nem való neked ez a szakma! Zárd le, hagyd abba, megóvhatod magad a veszteségtől, keserűségtől, trollkodástól.
Szerintem hagyd abba a kereskedést, nem neked való műfaj, se tudásilag, se érzelmileg! Ha egy 30 perces ATR nagyságú mozgás megzavar, akkor ne akarj d1- w1 mozgást megjátszani, de főleg ne egy m1-et akarj kereskedni! Időzítésed szörnyű, ezt nem most kellett volna megvenni, hanem amikor a mesterek a halált várták hétfőn!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!