Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szia. Pedig ez a lényeg. Vetted te is a MOL-t és nem ki be ugráltál! Jól tetted. Itt is ezt kell. Jönnek lassan a jó hírek is. EU pénzek pedig majd mindent bedurrantanak!!
A tegnapi 120 perces elemzés sem talált. A rajzolt ék alakzat felső csúcsánál már magasabban van az OTP árfolyama (+500 pont, - 500 helyett). "A minimal target 12850, az emelkedo ek alakzat kezdete a szokasos becslessel" Találati arány módosult 8-ból 1
"Nem az OTP ellen fogadtam hanem a BUX ellen! nagy tévedésben vagy" Mintha az sokkal jobb lenne. 1 nap alatt visszaadta az 1 hétig tartó esést. Ergó, aminek 1hétig itt örült, ma egyetlen nap alatt elbukta. De biztos velünk van a baj és mi ülünk fordítva a lovon, h nem shortoljuk még most is a BUX-ot. Ezzel is csak a frusztráltságomat vetítem ki másokra és persze én vagyok az amatőr és a hazug, akinek kezdő létemre tavasz óta pluszban vannak a befektetéseim, nem úgy mint a BUX short királynak.
Pomperj mestert nem látta valaki? Nem értek hozzá, de mintha mást jósolt volna. Ez is ott volt a charton nyilván... Na nem pimaszkodok tovább, mert meg kapom a bullos kispajtás jelzőt :)
Akkor viszont ne csodálkozz :D tátott szájjal, mint a szegénygyerek a pékség előtt. Minden amit kapsz, partiban avval amit adsz. Ahogy a művelt burgenlandi osztrák mondaná: ....Krig scheise, shick du scheise
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!