Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Vannak olyanok, akik nemcsak keptelenek belatni, hogy oktober eleje, jo masfel honapja totalisan tevedett, mert osszekeverte a felkorrekciot a bull rallyval, de utana meeg a "kakan is csomot kereso" magatartassal masokat probal tevedesbe belehazudni. Azt sem tudja viszont, hogy "emelkedo" es "eso" ek az mas teszta, es azt sem, hogy az ekben jellemzoen 5 subhullam szokott lenni. A topik nevtelen, ez moge elbujva megteheti. Talan Hathor rendbeteszi gyatra emlekezeteet jo sokaig. . Drian kollega tudasat elismertem. Szerintem eleteben nem kapott nyiltan "kivalo" minositest. Es ha igy van? akkor az allando "billeg mint a kozepparaszt" (Rakosi elvtarstol idezet) nepszeruseg-kereso magatartas inkabb gyengiti mint erositi, nos, az elozo allitast.
Tisztelt Uram! Önnel egyetértve én is lefelé várom. (mondjuk én már 13500 nál is azt hittem, hogy zutty lesz aztán mentünk tovább fel.) Kérem Önt, hogy azt a kollegát aki értelmes magyar mondatokkal alátámasztva, rengeteg tapasztalatát a magamfajta koklerekkel megossza, veszi a fáradtságot, hogy tankönyvi példákat hozzon, indokoljon, elemezzen stb ne találja meg mert elképesztően visszataszító Öntől, akinek a találati aránya egyelőre gyengébb mint a lepkefing. Tisztelettel druszája, János
Alig indult újra a topik, máris személyeskedsz és hazudozással vádolsz valakit (moderáció - hahó!), aki nálad mérföldekkel jobban eltalálta az irányt és a mozgást! A bux esetében a csúcsnál írt a fordulatról, veled szemben telibe találta.
Nem érdekelnek a minuszok, tőlem több száz minuszt is adhattok, MERT ATTÓL NEM LESZ TÖBB PÉNZEM HOGY PLUSZOKAT KAPOK VAGY MINUSZOKAT, DE ATTÓL IGEN HA ELTALÁLOM A HELYES IRÁNYT! NEM ÉRDEKELNEK AZ ÉRZELMEITEK, ENGEM AZ IRÁNY ÉRDEKLEL!!!!!!! ÉS AZ JELENLEG LEFELE VAN!
Mindkettő igaz, az OTP határozza meg elsősorban a BUX irányát, de ha minden blue chip esik több napig, esetleg több hétig, akkor szerinted az OTP szembe tud menni velük???
Ő legalább NORMÁLISAN beszél, és nem úgy mint TE, ha OTP-ről van szó, akkor "büdösszájú a másik", mert ha beszólnak a chartjaidért - ami 10-ból 2-3 jó csak. TÉNY És nem trollkodik mint Balin barátod.
Drian kivalo Elliottos. Nem azzal van a baj. Hanem azzal, hogy nepszerusegre torekszik, akkor is, amikor nem kellene. Hanem egyszeruen azt az igazat kellene mondania, amit a charton lat.
+1 Szerinteem is, ideje a TA hozzaertest, meg a pimaszkodo kollegak mukodeset megfeleloen ertekelni. . Ennel fontosabb: Egy emelkedo ekbol a leszakadas utan a szokasos minimalis varakozas az, hogy az alakzat kezdeteig fog visszaesni. Hamarosan meglatjuk. Mindenesetre, erdemes az eredeti TA varakozast visszanezni. Tanulsagos annak, aki tanulni akar. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231003v02x8g3ux.jpeg . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231106v02x593w6.jpeg
Bocs, de veled nincs kedvem értetlenkedni, felesleges szájtépés, bill.koptatás lenne, elvégre te csak 1 irányt látsz, meg 4 fogásos esős USA menüt. További szép napot!
Legyünk korrektek, a harmadikra, negyedikre megrajzolt ékből esik, az első háromnál tévedett, most talált. 500 pont emelkedés volt még az első "ék" után!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!