Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
miközben lassan 3 hónapja egy enyhén emelkedő csatornában araszol az rv. - ez a buxra nem igaz csak az OTP-re, márpedig a Bux előbb-utóbb magával ránthatja az Otp-is, ezt is be kell kalkulálni.
Nem szerettelek volna lehúzni :) éppen ellenkezőleg :) fel kívántalak volna rázni. Akkor leírtam mit és hogyan gondolok, nem akarom ismételni magam, plusz közben rá is döbbentem, milyen jogon avatkozok bele más lekivilágába. Nem célom a kötekedés, távol áll tőlem. A shorttal sincs bajom, ha az az irány hát legyen úgy, ami engem néha picit zavar az az "elfogult vakság" amikor ránehezedik a tudatalatti a józan észre, és naponta olvasom bárkitől is hogy ide szakadunk odaszakadunk, miközben lassan 3hónapja egy enyhén emelkedő csatornában araszol az rv. Sok a félreértés a time frame-ből adódóan, sokan hirdetik a 15perces csártra épített napi trédeket, sokan hosszabb távra fektetnek be, másoknak már a 80ft esés (én pl észre se veszem) egy világégéssel egyenlő és hangosan hirdetik a megálmodott hitüket. Engem egy zavar, de az nagyon, amikor valaki kb másfél év tapasztalati trédel tudással, gyakorlatilag nulla gazdasági, pénzpiaci ismerettel, magát kikiáltva TA elemzőnek, már már mágusnak mantrázza a f@szságot, amit a laikus kezdők, tátott szájjal isznak mint az újszülött az anyatejet. ....na ez bosszant
„A stílus maga az ember.” és sajnos te ezt, nem akarod észre venni! "nekünk lett igazunk" " nehogy még te kérj bocsánatot"és nem sorolom. Hát nehogy!!! Mert leesik a karikagyűrű az ujjadról. Nem érzed ezeket a felsőbbrendű hozzászólásokat? Ha te ezeket nem veszed észre,hogy embereknek ez mit okoz,akkor te egy érzéketlen "tuskó" vagy. Nyersen fogalmazva. Nem bántani akarlak! Csak,hogy értsd,hogy miről beszélek. EGÓ,mellény.......... Na ezek a trollok! De igazából nem ez a jelző igaz rájuk. Tiltás miatt, ezt inkább magamban tartom.
Én örülök, hogy a bear verziód jött elő.... Mára ha mar Ti is lefele gondolkodtok, nézzük tovább, én ezen vagyok - na végre! Együtt még okosabbak lesztek, leszünk, hátha valami nagyobb lehetőség előtt állunk csak még nem egyértelmű a helyzet... próbáljuk meg észrevenni, ha nagyobb esés jönne, karácsony előtt kár lenn kihagyni... :D
Szia hathor! Ne hagyd magad! ne legyél elnéző, mert eddig csak minuszokat kaptunk te is én is, Pomperj is, pedig most már tényleg esés van! nekünk lett igazunk - egyelőre úgy tűnik. NEHOGY MÁR AZÉRT ELNÉZÉST KÉRJ ÉS MAGYARÁZKODJ MERT NEKED LETT IGAZAD!
Majd a topikgazda az, aki finoman beleáll egy másik emberbe: "Látom tegnapra Drian is megtalálta a Bux bear verziót..Eddig itt azt mondta OTP felfele esélyesebb és lefeke várakozók az idegesek." Miről beszélsz ember? Már napok óta esik minden, ma úgy néz ki begyorsult az esés! Hogy lennék ideges ha shortban vagyok (BUX egyelőre nem OTP) és 7 napja esik a BUX? Persze hogy a Drian is másképp látja. Miért kell mindig felfele várni mindent?
Senki nem kérte (én biztos nem), h függeszd fel magad v. bki mást. Én személy szerint a következetességet tettem szóvá, h minden olyan ember hozzászólását töröld, ami nem helyén való. Független attól, h melyik oldalon áll v. kivel/mivel szimpatizál. Még1x köszönöm
Rendben. Bár nem éreztem magam megszólítva a kolléga által, aki "ostoba, provokatív, szarházi bunkónak" nevezte a fórumozókat, de a következetesség jegyében sztem azt is lehetne törölni, elvégre elég sértő egyesekre nézve és nem nagyon segíti elő a higgadt, személyeskedés mentes fórumozást. Köszönöm
Torlom irasomat, amit serelmeztek, pedig csak orultem Drian is igy latja, felreertes lehet, de en kitorlom amit irtam, ha igy velitek. Nezd meg torolve lesz. Menjunk tovabb a torlesemmel. Hozzateszem Drian sosem toroltem
Bocs, de ha magadtól nem tudod, h egy topikban mi a személyeskedés v. a másikba való "belerúgás", akkor nem én vagyok az embered, de sztem egyúttal az alkalmatlanságodra is rávilágít egy topik irányításához. Ha mindig csak azok vannak törölve, amit TE sértőnek érzel irányodba, de ha mások v. te beleállsz másokba azt nem, akkor kár volt újra nyitni a topikot.
Ugyan annyira, mint amiket korábban te magadra vettél, mikor hasonlót írtak. Azok a beírások nem tetszettek, adott esetben törölted is őket. Volt már itt szó a zárás előtt a következetességről, ha még emlékszel rá.
Én is ezt mondom, nem kell kötekedni. Én örülök, hogy a bear verziód jött elő. Én azt sajnálom, hogy Te és Borska Einstein kollegával egyűtt lehúztatok minket, pedig csak mi is chartoltunk, és írtam én is tévedhetek is, és semmi más nem volt benne. Mára ha mar Ti is lefele gondolkodtok, nézzük tovább, én ezen vagyok.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!