Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Háááát..... Ezzel azért itt sokan nem fognak egyet érteni, h nem tagadtad, h emelkedett az OTP. Nekem is személy szerint bizonygattad, mikor a MOL-lal hasonlítottam össze, h MOL-om 7%-on volt akkor, OTP meg 37. Azt mondtad, h az nem is úgy van
Manapság az a helyzet, hogy a MOL kezdett el előbb esni. Aztán tudott emelkedni, mikor az OTP esett. Hidd el, nem feltétlenül rossz az többi rv.-nek a mai BÉT-en, ha az OTP esik, de majd figyelem azért én is, megállja-e a helyét ez az állításom!
Ezzel nem tudok és nem is akarok vitatkozni. A vita tárgya nem ez. Viszont akkor is emelkedhet vmi, ha egy nagyobb esés után újfent egyre nagyobb értékeket ér el. Ez meg is történt eddig, mert 13k alattról visszament múlt héten 14k fölé. Onnan kezdett el újfent esni. Viszont, h 13k-ról eljusson 14k-ra mennie kellett egy ezrest FÖLFELÉ. Te ezt tagadtad le. Hívhatjuk korrekciónak, emelkedésnek, kiscica farkának, de a 14000>13000. Én még mindig tartom, amit az előbb írtam. Azon nyomban gratulálok az eséshez, amint elismered, ha Varga után emelkedett 14k-ig.
Mivel ennél a két részvénynél aztán tényleg minimális az esélye, hogy a fórumozók mozgatnák/befolyásolnák, furcsán nagy ez az érzelmi töltet, pláne, hogy egy komolyabb OTP esés magával rántaná a többi részvényt is. MIndegy, további jó tusakodást.
Látszott már hónapok óta, hogy nem bír már menni, csak kínlódtak vele! 6-8 Mrd-os forgalmakkal sem bírt már új csúcsra menni, aztán ment a szórakozás a néhány Mrd-os felfelé pöckölgetéssel.
Ha korrekciónak is nevezzük nem fentebb van/volt a Varga beszéd utáni aljnál? Év elejéhez képest nem magasabban vagyunk, mint akkor? Nem mind1, milyen időtávon nézzük a dolgokat. Ha az előző hó végi záróhoz, akkor még mindig felette van. Szeptemberi záró 13300, októberi 13450. Még mindig ezek felett vagyunk, ha tehát havi bontásban nézzük, még mindig emelkedőnek tekinthetjük. Ha viszont az általad említett 14780-hoz, akkor valóban alatta. Minden viszonylagos ;)
Az OTP idei csúcsa 14780-nál volt szeptemberben. Az a csatorna egy 2000 pontos esés korrekciója volt. Senki nem írt sületlenségeket, aki erre felhívta a figyelmet.
Lássuk csak jól értem-e! Eddig ugye azt hangoztattátok, h esik az OTP, mert alatta van az ATH-nak, hiába bizonygatták itt többen is, h nem, nem esik. Most az írod, h letört az EMELKEDŐ csatorna. Hogy törhetett le az emelkedő csatorna, ha eddig is esett??? Vagy akkor eddig írtál/írtatok hülyeséget, mikor bizonygattátok, h esik az OTP? Ha folyamatosan esett eddig, akkor hogy mozoghatott emelkedő csatornában? És ne gyere azzal, h emelkedő csatorna tetejéről esett folyamatosan, mert nem ezt hangoztattad! Szó nem volt a Varga elszólás után emelkedő csatornáról (részetekről legalább is)Szóval most arra a csatornára hivatkozol, h letört, amit az előtt váltig állítottál, h nem is létezik. Nem érzed a képzavart? Gratulálni akkor lehet, ha vki eltalálja az irányt. Én gratulálni fogok neked, azon nyomban, mikor elismered, h eddig igaza volt azoknak, akik azt mondták, h emelkedik az OTP és TE írtál eddig marhaságot. Na, megegyeztünk?
Kedves János! Aki tévedett október óta az nem más mint Te! Ugyanis az októberi chartod szerint az OTP-nek november elején már jóval 12000 alatt kellene lennie. Nos akkor ki is tévedett? Lám lám az emlékezet....
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!