Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
"Én leléptem. Ha nem írtok nekem következő chartomig nem is írok." Engem speciál érdekel! Ha jó, ha nem jó, az egy véleménye annak, aki vállalta mindig is amit leírt. Az a magánügy, hogy azt ki mire használja
Nyugrával dícsérd a napot, a hetet, a hónapot és az évet is. Szvsz. a valóságban semmi sem változott, csupán kapkodás van a hirtelen nyereségért. Egyáltalán nem hiszem hogy eljött a kánaán amikor valójában kopogtat az armageddon.
Forgalom csúcs és RSI csúcs 80 feletti értékkel megvolt, talán a fordulat is! https://invst.ly/12gfqe A korábban vázolt csatitetőnél akadt el az emelkedés.
Nem, nem esésben csökkenti , fundamentálisan próbál számolni. ha sikerül neki - de sokszor téved és nagyot. (Pomperj meg katasztrófálisan nagyokat) Pédául az MTel célára 300 alatt is volt, most hírtelen 800 lett. hát igen
Látom továbbra sem érted, meg azt sem amit írtam. Oda írtam egyébként, hogy tavalyi cikk. Pont ez a lényeg Mindegy. Űrbeli egységgel kell itt beszélni, hogy értsék. Én leléptem. Ha nem írtok nekem következő chartomig nem is írok. Udv
Addig állj fél lábon :) (Csak viccesen jegyzem ezt meg) . Látom nem ismered még a folyamatokat.Talan nem emlékszel esésben a lefele célárakban. (Figyelem, ez tavalyi cikkből, csak példaként mutatom) "Jelentős OTP-célárcsökkentés Az Erste Group elemzője csökkentette az OTP-re vonatkozó célárát – írja a KBC Equitas. Az új 12 ezer forintos célár mellett továbbra is vételre ajánlja a részvényt. Korábban 20 700 forintos célárat tűzött ki az elemző." Hát igen. Kb ennyi ez
Egyre csak szaporodnak az optimista elemzői előrejelzések az OTP részvényeire az utóbbi napokban. Kedd reggel a HSBC is emelte a tétet a hazai bankpapír célárával együtt, az eddig is tekintélyes 19 200 forint helyett már 23 150 forintra várják az árfolyamot. Ennek elérése esetén magasan túlszárnyalná az eddigi, 2021 novemberében elért 19 590 forintos árfolyamcsúcsot a jegyzés.
tudod miért nem? mert bosszantó az a tudatlanság amit Te is művelsz, engem elkeserít ezt látni valamikor legalább közbe közbe eltaláltad az irányt, de most? sose nem trédelsz, evvel nincs is baj, de az embereket bosszantod, ráadásul f@szságokkal, olyanokat írsz amiket az 1-2éves kezdő, magukat penge megélhetési trédernek tartó suhancok írnak, megtévesztes embereket leírni dolgokat ugyan olyan felelőség, mondhatnám csalás (de mivel anonim fórumról van szó, ezt nem teszem, mert lassan mindenki kiismer) EZ A BAJ, és ez QRVA NAGY BAJ
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!