Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Emlékszem, 3000-nél vettem, aztán végignéztem, ahogy lemegy a béka feneke alá, aztán arra is, hogy 3654-nél (normális, de nem jelentős profittal) végül eladtam.
igazad van,hulló kés.A jövőbe nem látunk,csak próbálunk valamennyire technikai szinteket találni támasznak,mert ha vár befektetésre tőke,akkor nekik is ugyanazt mondják-kommunikálják a brókerházak,amit mi itt próbálunk,hogy hol érdemes beszállni.Ha sokan elhiszik,akkor működni fog,de ez mindig utólag derül ki.
8280 volt a minimuma a pénteki gyertyának. augusztusi hónapos gyertya alja 8150,talán jobb is lenne ha túl lennénk ennek a tesztelésén,és egy dupla aljból októberi hónap folyamán emelkedhetnénk(min) 9000-9400 ellenállásig. 8120-8122 között aprócska rés vár betöltésre....
A stagnals mar jo lenne, de egyelore meg szerintem lefele all a zaszlo. Sajnos nem vagyunk meg az aljan. Majd szoljon valaki ha ott leszunk es kezdjuk a stagnalast.:)))
Ebben a makro környezet melett némi megérzés is kell... Azaz a tőzsde fél évvel előre áraz,ezért neked kell lépni időben. Vagyis a külső környezet és a szektor várakozásait figyelni. Én stagbálást várok 2023-őszig, utána lehet robbanás,
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!