Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Tegnap el is adtam 8700 fölött a kapzsiságban. Olyan időket élünk, hogy nem érdemes várni, ha van profit adni kell. Halvány reménysugár a beragadtaknak, hogy itt ez a 8000 körüli bázis erősnek tűnik. Én őrzöm a 83xx-as hosszú longom, nem nyúlok hozzá legyen bármi.
tegnapra tökéletesen működött is. Azért minden alkalomra ez sem igaz.Mert a félelem érzésnek-pániknak is vannak fokozatai.Pánik eladások voltak 18.000-10.000 között. Pánikot most nem látok-lassú lemorzsolódást,igen.Mehet az árfolyam vissza 7800 környékére?Igen.Ma?Nem. A BÉT zárása után nyilatkozik Moody-s .Tegnap erre inkább vételek voltak,ma óvatos eladás,mert zuhanás van a vezető tőzsdéken.Tegnap közel 7milliárdos forgalom,ma valahol 3-3,5M között leszünk
OTP daytrade Inkabb ugy fogalmazom, hogy OTP daytrade szinten az utolso 12 oraban csinalt egy heves fel-tusket, ami igen sok veteli erot felhazsnalt, de mostanra ugyanott van mint 12 oraval ezelott. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220923v01xtjs9j.jpeg . A szerkezet nagyon veszelyes, tovabbi es gyorulo esest sejtet.
Olaj egy évvel ezelőtti szinteken a dodó már majdnem 20%-t erősödött, miközben az egész világ recesszió felé tart. Usákok egyszercsak váratlanul leállnak a kamatemeléssel és hirtelen irányt váltanak. Lassan nem nézem az indexeket, mert csak felidegesít, hogy túl korán nyitottam pozíciót, de tényleg úgy érzem, hogy fél éven belül nagy fordulat lesz, akkor viszont benne kell lenni, mert nagyon gyors lesz az irányváltás.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!