Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Dehogy esett el a tamasz tegnap. Egy esti zaro ar nem eleses, amire egy oras kereskedessel kesobb erkezik kontra gyertya. Szakertok 3napos trend torest velnek toresnek
Azért ez nem ilyen egyszerű. A tegnapi támasz elesett és nagy könyv szerint stop-loss ezért teljesült is. Tudom szűken volt a stop, de annyi erővel lehetnék most akár 8150-en is, majd 8000-en. Persze utólag könnyű új támaszokat és ellenállások látni technikailag, de lassan egy jósnő többet fog tudni a tőzsdéről (-:
Amúgy nem vettétek észre, hogy mindig a fordítottja történik a vártnak? Na jó nem mindig, csak elég sokszor. LEhet csak én vagyok ilyen béna, de általában mikor belenyúlok, fordítva sül el. Pl ma nem mertem volna belevenni erre tessék. A múltkor meg vártuk már a 9000-et, aztán olyan pofon jött, hogy csak na. Amikor shortolni próbálom emelkedni kezd, amint zárom, zuhan mint a fene. Fordított logikát kellene alkalmaznom...
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!