Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
75bps be van arazva (nincs amugy), ha annyi lesz akkor mehet felfele mert "ugy gondolja" mindenki hogy kezben van a tema, ha 100bps akkor viszont mehet az eses tovabb. De nem kizart hogy a 75bps emelkedese utan jon a zuhanas masnap, mert akkora jon ra mindenki hogy igazabol szarsag van mindenkeppen.. :)
Oké elmondtad már ezerszer, vettük. Nem kell 1001.edjére is. Én is buktam rajta és akkor mivan? Legalább nem az van mint ruletten, kijön a 0 akkor vége, itt legalább ha beragadt valaki 12 ezren az még pénzénél lehet jövőre mondjuk.
Abszolut nem szemelyeskedtem. 25 eve kereskedek, de meg ilyet nem lattam, hogy igy kotik az emberek az ebet a karohoz, ez Szerintem veszelyes. Lehet neha szokimondobb vagyok, de nem ertem, mire ez a makacsossag. Aki esest var a piacon, le van ugatva, minuszolva, torolve. De ti tudjatok, a vilag szep, a penz meg folyik. Bukni nem szegyen, en is nagyon sokat buktam mar. De lehet a partvezer kiadta parancsba, hogy mindenkinek kell meg egy otit venni 😀. Szakmailag meg , most a ta semmit nem er, amikor haborog a vilag, Magyarorszag meg szinte mar langol
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!