Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Azért ez is ritka, hogy egy nap alatt kétszer adom el az OTP-t :) Gratulálok a kitartóknak sok ilyen napot kívánok mindenkinek! Kellemes hétvégét és jó pihenést mindenkinek :)
Ahhoz nagyon résen kell lenni, ha nincs időd ne certízz!! /JÓTANÁCS/ Az Erste nagyon ravasz! Kiütsek az újaknál szinte biztosak! Én régiekkel játszom, ott nagyobb a tér igaz, hogy drágábbak is!! ÓVATOSAN!!
Figyelem a spread-et is, ami szintén elég nagy a certifikátoknál, akár 5% bukó is lehet mindjárt a vételt követően, hogy csak annyival olcsóbban lehet eladni. Most megtudtam a heti fokozatos értékvesztést is, ami eddig nem tűnt fel. Meg ott van a kiütési ár, ami megtörténhet egy pillanatnyi le vagy felszúrással is, és a következő percben hiába megy vissza az árfolyam, a certinek már annyi. Hát nem egy jó termék az biztos, dehát a tőkeáttételnek ára van. Kérdés, hogy így megéri-e.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!