Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Én egyszer vettem TL-certot kis tételbem,de másnap ki is stoppolódtam- Olyan nagy az ármozgás,hogy a szűk stopnak semmi értelme, mert kivág. Én maradnék a t-longnál,de nincs,így bef hitel marad csak.- Maiforgalom az eredményvrakozás és az EU-tárgyalásokról megjelent Navrasics nyilatkozat miatt volt.-
5 zöld gyertya egymás után hetes bontásban ... vissza kellene szállni a 17.000->13000 bukó után? Még mindig korainak érzem. https://invst.ly/zfr0h Ezt ígértem a OTP részvényesek ide! topicban anno 3 után visszaszállok ... ???
A tegnapi bejegyzésed a ma történtek után még érdekesebb. 😁 Azt gondolom az kitörés maradéktalanul megvalósult. Hogyan látod ezek fényében a továbbiakat?
Hát mondjuk pl. az Opus részvényt elnézve, azt hiszem várhatják a pluszba kerülést, akik sok éve beragadtak... Értem én, hogy hosszú távban érdemes gondolkodni, de azzal sem megyünk sokra, ha a leggazdagabb öregek leszünk az elfekvőben.
""na meg az sem árt, ha végtelen pénzzel rendelkezel" -Erre csak a kollégát tudom idézni. Azaz nem végtelen pénz kell, hanem: "Lehet csinálni nagyban is, csak olyan tőkével amit nem sajnálsz". Nem kell végtelen pénz, csak olyan, amit csak erre szánsz és nem okoz semmilyen problémát (sem pénzügyit, sem lelkit) ha elbukod, vagy buksz belőle. És ha van ilyen pénzed, akkor meg nem kell megremegni, és eladni azonnal - bukóban ha lejtmenet van, hanem kivárni, míg átmegy pluszba. Akkor is, ha ez relatíve sok idő. Nem elfér ott a broki számládon/portfóliódban? :D.
Így igaz, vettem én is a TL-t 8800tól lefelé és csak esett esett minden egyes nap volt olyan hét hogy minden nap piros. 8300-nal volt egy gyenge pillanatom és eladtam a fenébe már besokalltam ettől az egésztől de már egy óra múlva bántam mint a fene. Jó sok pénz benne volt, a tőkém kb 15%-a sajnos, ez kellett, hogy a saját káromon tanuljak. A MOL-nál már nem tudtak viszont kirázni, úgy voltam vele nem érdekel már az egész, és ugye hogy a nagy lejtmenet után ott is van visszaút. A tőzsdéhez kötél idegek kellenek tényleg, na meg az se árt, ha végtelen pénzzel rendelkezel. Sima OTP részvénynél 8300-as átlaggal vagyok a hosszú long pakkommal, azt is beírtam már sokszor ide, hogy a covid aljnál lejjebb egyszerűen nincs már eladó részvény, és ha nem lesz nagy pánikoltatás, akkor nem megy alá, és nem fogom eladni akármennyi lesz is, majd csak 20.000-nél. Lám-lám, igazolódni látszik a teória. Amikor beírtam ide, hogy félelemben venni, kapzsiságban adni, kb 7800-7900-as árral voltunk pár héttel ezelőtt. Aki így tett, busás haszonra tehetett szert , TL-lel 3x pénzt vígan lehetett keresni. Én sajnos a nagy bukó után nagyon óvatos voltam és csak pici tételekkel operáltam ezután. Valaki tudja egyébként hogy mikor volt 10 milliárdos nap?? Én még a nagy eladói hullámokban se nagyon emlékszem ekkora forgalomra, ilyen 7-8 milliárdok rémlenek, na de 10?? :D
Ja és a demo számlában sem hiszek, amíg nem a saját megkeresett pénzeddel tőzsdézel addig nem is tudod milyen érzés bukóban lenni vagy bukó pozit zárni vagy milyen az amikor kiütik a certid.
Okos ember más kárán tanul :) semmit sem javaslok senkinek, ne lehessen mutogatni rám. Tájékozódni kell és a vérmérsekletéhez mérten a legmegfelelőbb eszközt választani.
Annyival kevésbé kockázatos, hogy nem ütik ki 3 hét alatt. Mindig nézd meg, hogy ne szélső legyen, mert akkor nem tudsz menekülni! Nincs időtáv!!! Ott kell lenni, vagy stop-ot beállítani, nagyon rizikós! Ne akarj meggazdagodni 2-3 év alatt, ez itt nem fog sikerülni!!! Csináld piciben, NAGYON PICIBEN!!!!!!!!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!