Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Mi volt ami miatt tartottad egyebkent (hacsak nem 3 hete vetted kb)? A vilagban jelenleg 5 rossz hirre jut 1 jo ami nem igazan kedvezo semminek es senkinek, nehogy egy magyar banknak. :)
Jo reggelt, azoke akik nem akarnak politikai vitakat/commenteket olvasgatni, csak TA, meg OTP-vel kapcsolatos temakat (nyilvan valahol a politika is ide tartozik de nem ugy ahogyan a masikban volt). :)
Én a tegnapi nap után már merek mondani semmit. Kíváncsi leszek a mai Putyin beszédre meg az esti FED kamatemelésre, és ha egyik sem lesz pozitív hatású akkor én úgy döntöttem, hogy csütörtök reggel dobom a papírt. Lesz rajta mínusz, de úgy gondolom hogy ha ezek a most közelgő információk negatív hatással lesznek a részvényekre akkor most ez átüti a Covid alsó határát. Később pedig megpróbálom jó áron visszavenni és behozni az esetlegesen most kialakult mínuszt. Bízok benne, hogy talán jóra fog fordulni a helyzet és megindul felfelé.
Én az őrület folytatását gondolom, enyhe mínuszos kezdéssel, főleg az alábbi hír miatt is. "Szerda reggelre virradóan Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy az ukrajnai konfliktus miatt részleges mozgósítást fog elrendelni hazájában."
Ma este FED addig szerintem kivaras lesz itt ma OTPben, tegnapi zaro talan nem esik el. Erdekes lenne egy FED sved csavar a piacoknak. Most, hogy elore bevertek este, nrm biztos hogy az lesz a folytatas.Nezzunk egy esetleges kontra elmozdulast fel FEDre, hogy nezne ki. Zaszlo szeru mozgasban forditott fej-vall. Akinek van long, most talan erdemes megvarni FEDet, bar van kockazata. https://kepkuldes.com/image/if57w3
Törölt felhasználó2022. 09. 21. 01:08
Az orosz tőzsde a nap végére gyakorlatilag egy függőleges vonallá alakult, szabadesést produkált. Azért elgondolkodtató, hogy a pánik miatt jelentős eladások voltak, de arról viszont nem szól a fáma, hogy ezeket a részvényeket valakik meg is vették. Holnap érdekes lesz az OTP szintén: adni vagy venni?
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!