Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Felment, de újra megijedt a 9000 Ft -os ellenállástól, arról durván lefordult. Egy nap alatt lejött a szimmetrikus háromszög alsó száráig. Ráadásul csinált egy Bearish Engulfing alakzatot, ami rövid távra valószínűsíti a további esést. A háromszög csúcsában jár már, rövidesen ki/le fog törni belőle. Várható verziók. Letöri a támaszt és tovább esik. Felfele indul újra és kitör 9500 Ft irányába. Csinál egy hamis le/kitörést majd utána az ellenkező irányba történik a le/kitörés (Régen sokszor szívattak így) Izgalmas napok jönnek. http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/09/20/443OTP_Napos.png
A Commerzbankot meg a Raiffeisent meg azért nem adták mert .... miért is????
Törölt felhasználó2022. 09. 20. 17:29
Sokan vannak beragadva 10500-13500 között, minél több embernek fogy el a türelme vagy pánikol annál többen dobják el részben vagy egészben. Ezek meg itt jól felvásárolják. 7700-9700 között van a játszótér.
Én gyanítom hogy a fed miatt lehet ez és be vannak tojva az 1% emelestol. Ha annyi lesz egyébként akkor annyi a tőzsdének, sztem nem merik meglépni. Ha 0.75 lesz, akkor meg kitör az öröm, hogy nem 1%. A forint tartja magát úgyhogy most speciel erre gondolok.
Meg mindig ott tartasz, hogy a zuhanashoz kell info? :-) A piac a sajat belso, endogen ön-mozgasa alapjan mozog tovabb, ezert lehet hasznalni a TA elemzeseket. Ha megnezed itt tegnap ota a chartokat, mindenki tudta hogy le fog szakadni. Eszunkbe se jutott hirekre varni hozzá.
Egyszerűen nem értem, hogy a francba lehet ez. EUR/USD 400 alatt. Kamatdöntés nem volt még. Oké DAX és SP500 -1,1.2%-ba vannak, de az OTP erre esik 2,5%-ot???? Nem értem, hogy itt megint mi a franc történt. Látom én is, hogy közeledik a szar de szerintem még nem most van itt az ideje. Egyre jobban azt érzem ki kell venni és beletörődni a - ba. Várni, nézegetni és később talan újra visszavenni alacsonyabb szinten. Ez most engem nagyon elszomorított és elbizonytalanított.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!