Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Szerinem egy fibot ra lehetne huzni a fontrol jovo esesre, meddig korekciozott fel alapon. Naposon leszoriton megakadt. Momentumra var. Napkozbeni tingli-tangliban nem lesz momentum. Holnapi FED, vagy USA kereskedesi momentum lehet majd
Ez peldaul uj, mai Erste tollabol: " Jelentősebb gazdasági visszaesésre is fel kell készülni Az EKB felügyeleti részlege felkérte a bankokat, hogy vizsgálják meg kitettségeiket az energiaintenzív iparágak felé. Andrea Enria, a felügyelet vezetője egyúttal arra is kérte a bankokat, hogy készüljenek fel egy jelentősebb gazdasági visszaesés lehetőségére, és ehhez igazítsák osztalékfizetési és részvényvisszavásárlási terveiket is."
Ertem. Annyit irtam, hogy kb 5-6uzenetet kuldtetek ezzel a forumnak egymas utan. Megertettuk, higy kihat. Tovabbi reszleteket a haborurol meg lehet beszelni haborus topikban. Ha meg otp, legyen bekeirva hogyan hat otp mukodesere, mert otp szakmai a topik. Ezt kertek. Vegtelen poitikai es haborus dumcsira ott van a tobbi topik. Ha leirod hogy hat otpre johet, de ezt 10hozzaszolasban nem tudod
Jó napot! Private Banking friss:--Az OTP piacán némi keresletélénkülést
látni, nem vette ki a részét olyan mértékben az általános esésből, mint a többi blue chip. Tartós emelkedéshez viszont ez még kevés lehet. A hosszú csökkenő trend közeledik, hamarosan veszélybe kerülhet -.OTP napi: Elindult némi mozgolódás a vételioldalon, de még mindig a csökkenő trendvonal alatt van a részvény. Közeledik a csökkenő trendvonal, elindulhat egy fordulós minta kialakulása, ez már alkalmas lehet később a vételek keresésére. A fő csökkenő trend törése hozhat komolyabb változást és emelkedést. Ellenállások:10 000; 11 250. Támaszok: 8125; 7500; 6863; 6250.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!