Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nem tudom mennyire volt jó döntés, de én reggel én eladtam. Sajnos nem látok most jelenleg semmi pozitív impulzust. Talán majd az, ha bejelentik a Szlovén bankot, de kitudja addig mennyire megy le az árfolyam. Távolból figyelem majd az eseményeket és ha lesz lehetőség egy jó beszállásra akkor én is csatlakozom. Mindenkinek sok szerencsét kívánok!! :)
OTP daytrade En meg csak bamulok itt, miutan neztem a 60min chartot, es nem ertem, mitol van ujra jopar optimista beiras itt? Csak egyedul en latom, hogy van egy tiszta 5 subhullamos le-impulzus? Ami tovabbi le impulzusokat implikal hamarosan, egy kis a-b-c korrekcio utan. , http://keptarhely.eu/view.php?file=20220922v00xyul4p.jpeg
Az ilyen tipusú hírekről beszéltem 15 perce kb. :( Sajnos az október kijózanító lesz, ha az eddigi történések nem lettek volna elegek. Otika közben megtáltosodott :) Napi max 8380
Úgy látszik a 7800-8300 közt zsákolók nem nagyon akarják lejjebb látni. Ezt valami über nagy pánik tudja letörni, nagyon sok xar van már ide beárazva, 19 ezertől lefelé.
Háromszáz dolgozóját bocsátja el a magyar jakuzzigyártó cég a dabasi üzeméből. A magyar jakuzzigyártó Wellis Magyarország Zrt. az ukrajnai háború, az energiaválság és a globális gazdasági nehézségek hatásai miatt átszervezést hajt végre, ennek részeként a dabasi üzeméből 300 dolgozót bocsátanak el – közölte a vállalat a tőzsde honlapján csütörtökön.
Aki itt elad nem nagyon csinál jó üzletet. Nyilván ettől lentebb is mehet de azt hogy innen a felére essen pl nem gondolnám. Újabb pánikoltatások esetén még a 7xxx-et bele tudom látni.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!