Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Márpedig nagyon felfele szeretne menni,ma is réssel fel fog nyitni,igen tudom még korai 2 órával nyitás előtt megsaccolni.Októberre a 8800-t láttam elérhetőnek,technikai szinten,még a szeptemberi mozgások alapján.Bankok jelentettek USÁ-ban az elmúlt napokban,és mindenhol pozitív meglepi volt.Erről volt is egy eszmecserém pomperj-vel a múlt héten,most hála a longosoknak lett igazuk,ránk fért!
Délelőtti órákban korrekciózott, visszatesztelte a 8300 Ft-os támaszt, majd onnan fordult szépen és nap végére egészen az 50 napos mozgóátlagig (8617) emelkedett. Kitörni látszik a csökkenő csatornából. Felfele várja néhány ellenállás, az 50 napos mozgóátlag, felette 8900, majd 9100. Ha ezeket sikerül élénkülő forgalommal leküzdeni, akkor strong buy. Támasz 8300, alatta 7830. MACD továbbra is vételen. http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/10/17/834OTP_Napos.png Küzdelmes napok várnak rá, ha felfele akar menni.
Még hány év kell ennek a sz@rházi Erstének, hogy ha kötéslistát ugyan még nem is, de indikatív árat lehessen náluk látni a real-time előfizetésért cserébe?
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!