Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Mondjuk eddig gyenge ellenállások voltak. A 9100 más tészta. Ott van azért elég kemény torlódás. Azért írtam tegnap, hogy ha azt átviszi akkor strong buy. Utána irány a 200 napos mozgóátlag környéke.
az utolsó 1 év átlagára is 60-70 %-al kevesebb kellene, hogy legyen tehát úgy kellene számlázni nem azt nézni , hogy a holland ttf mega mutyi pár napig mit csinált
Tovább szakadt az európai gáz ára. A jövő havi leszállítású holland tőzsdei gázár 125 EUR/MWh-ra esett, letörve a 200 napos mozgóátlagot. Utoljára júniusban jegyezték ezen az áron a gázt. Az Európai Bizottság ma fogja ismertetni gázpiaci reformjavaslatait, ami hatással lehetett a gáz árára. A javaslatok között az extrém kilengések megakadályozása, közös beszerzés és egy új, az LNG árán alapuló index kidolgozása is szerepel a Bloomberg szerint. Ugyanakkor ársapkát rövid távon nem vezetnének be, mert néhány tagország tart attól, hogy ez ellátási gondokat okozna. Az EU energiaügyi miniszterei október 25-én találkoznak, így akár már jövő héten döntés születhet. Közben az EU egy 40 milliárd eurós támogatáson gondolkodik, ami elsősorban a KKV-k és a lakosság számára nyújtana energiaár támogatást./erste market/
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!