Veszteseg vagas szempontjabol a stop piaci es oco stop kozott van kulonbseg? En ugy tudom nincs. Viszont a piaci stopnal szamitani kell arra, hogy nem biztos az elkepzelt aron valo eladas.
Én nem pánikolok egyenlőre, igaz mindenre fel kell készülni. Oroszországból 39,7 milliárd forint osztalékot hoznak haza, amire megkaptuk az engedélyt. Valószínűsítem az orosz OTP ellesz adva. Ez a 39,7 milliárd ft szinte forintra megegyezik a Vojvodjanska Bank árával, amit 2017-ben vettek Szerbiában, ez a 10. legnagyobb bank volt Szerbiában.
Én is OCO-t használok piaci stoppal. Viszont mostanában egyre erősebben rámentek a stopok összeszedésére. És egy nagyobb daytrade pakknál, sokadik alkalom után, már fáj. Mindig csak egyetlen tüske, jó mélyre, kiütve a stopokat, aztán mintha mi se történt volna, megy tovább. Természetesen emelkedve. :)
Ahol a rendszer megengedi ott lejárat nélküli OCO megbízás mellett piaci stop. Ahol ezt nem lehet, ott lehetőség szerint piaci stop, a magyar piacon, a certiknél van, hogy a kiütés a stop, nulla maradványértékkel számolva, azaz nincs megbízás, azt az árjegyző automatikusan hajtja végre a limitár elérésekor.
Sok lelkes amatőrt láttam már elvérezni a piacokon, akikben nem volt elegendő alázat, szakmai tapasztalat és tudás is csak felületesen volt meg. Nálam stop bent, ha tévedek elmegy egy egységnyi kockázat, ha bejön a gondolatom, akkor pedig sok kockázatnak megfelelő nyerő lesz. Én nem az igazamat keresem a piacokon, hanem a jövedelmemet. Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy kinek lesz igaza, az csak az ego harca, nem az a kifizetődő, hanem a szakértelem és a megfelelő kockázat management! Sok sikert!
OTP Szakmai topic