érdekes hogy nutex is iyg szar nord is ugy szar neki ,de mikor valami emelkedés van és lecseng egyből megjelenik örjöngeni, hogy megmondta...ha szar akkor miért lesi ?:_))
L(h)áthor haver, akinek a hullámok voltak a békacsont, amiből halandzsázott a OTT1-ben, most már, hogy nem betekinthető a részvényesi könyv, azt írja, hogy nem volt neki a bukáskor, kamú ez is, a cég fizetett hírdetésben cáfolt azt hiszem a HVG-n, direkt figyeltem kik azok akik sokadszorra linkelik be, ő is köztük volt, ha nincs, nem teszi, nem vöröskereszt ő, csak terelésre ír, chartozik ő is.
Egy ismerős kérésére ránéztem az EUR/HUF divizapárra, meglepett, naposon emelkedő háromszög, hetesen a BB szalagok fölső térfelén, egy leszorító trendvonal alól kibújva, ez nem dőlő júniós pízre, amit majd átváltanak forintra utal, ez a chart az OTP ellen megy most. Hétvégére megpróbálok valami megoldást, akkor lefotózom telcsivel a monitort és úgy chartot feltenni, a képfeltöltés továbbra sem találja a képkivágásos chartjaimat, fészbúkon ugyanúgy tudok chartozni.
mert már volt amikor eltűntek a vevők, a forgalom egy ideje esik. könyvet nem néztem az igaz. de longban sok jóra nem számítok. nem beszélem le. De gyj után elillant a forgalom.
EP választásig sajnos eshet az Opus, EP választás miatt, magas rv. árfolyamban nem érdekeltek a tulajdonosok. De ez igaz az Appeninn-re is. Meglátjuk kinek lesz igaza. Kapjál be egy fröccsöt.
OTP Szakmai topic