Ennek a megértéséhez ész sem kell, ki tesz be előbb nagydarabszám megbízást, vevő, vagy eladó? Elsőnél magas lesz átmenetileg az indikatív, másodiknál alacsony, csak az utolsó percek mérvadóak. Amíg volt KBC nekem például 1-es realom volt, mert többször tapasztaltam, ahol ledugózás volt nagy darabszámmal, másnap nem állt senki és a trend folytatódot, anti zelleréva voltam, itt a cseh K&H-nál nincs opció 10-esem van, sosem nézem, Rikter topic természetesen. http://keptarhely.eu/images/2025/03/13/v01/20250313v01zvhnnj.png
Rikter 1/5-ét emelkedi az OTP-nek, topicjában a loserek az aláírásra datálják a megváltást, "Buy the rumour, sell the news", "pletyka"ra nem veszik, mi van ha a mondat második fele jön be? Én tehetségtelenséget ötvözve jellemtelenséggel látom továbbra is, óvakodj attól, hogy az ottani hangulatkeltés magával ragadjon. beze nem tudta a bonyhádi zománcos éjjeli edényét a chartra illeszteni, remélem a fejére felpróbálta, ha kibéleli infláció miatt elértéktelenedett MÓL részvényekkel, az véd bézbólütő csapásoktól-:)XD
OTP Szakmai topic