Nem értek a fundához, de azt hiszem ez tisztán látszik. A pingvinekehez sem 100%-ban , de ehhez sem kell komment, hisz most nem értük el a célárat. Van még mit tanulni!
https://invst.ly/1892uu Sajnos ez nem jött össze, hiányzott pár pont, kell a pihenő. Sztem egy 20 k-ra lenézés nem tenne rosszat a papírnak, de gondolom ezért jár a mínusz!
Túl jól sikerült évnél tanácsos a bukó pozikat kidobálni, én 4,600 $ veszteséget realizálva szabadultam meg kettőtől. Még így is az év elején megálmodott fölött maradtam, igaz a márciusi bevallás tervezetben csak tradelt pozik végösszege szerepel, de a lezáratlan bukóban lévők elméletileg nullásan, magyarul meghitelezed a NAV-ot a görgetéssel.
Na skacok, 09:10 körül a certi 1/2-ét visszavettem, utána néztem be a gagyi topicba, nem kétely, hanem harag kapott el, utolsó giga cunamiban ezreket bennhagyó is osztja az észt, de mire?
Na skacok, 09:10 körül a certi 1/2-ét visszavettem, utána néztem be a gagyi topicba, nem kétely, hanem harag kapott el, utolsó giga cunamiban ezreket bennhagyó is osztja az észt, de mire?
OTP Szakmai topic