Ekkora lovénál fél ::)) Azt olvasta ki a chártból, hogy akár 17.300-ig leverhetik, és nem tudná elviselni a kiütést :) Biztosra akar menni, és nem kockáztat .
ha esetleg ezt úgy érted, hogy már "megint" negatív vagyok, akkor olvasd el a mai napi commentjeimet. felfele várom alapvetően, még a kék krumpliba se. más szerint (nem írok neveket, tiszteletből:D) jön a kék krumpli, így vagy úgy, Vargával vagy anélkül, ő nem negatív csak én:D Bocsánat, ha túlgondoltam. 3300pontot ment végülis ha úgy nézzük, 1000 pontot már esett 1x a csúcsról, akár meg is lehetett a "fél".
a TL91 volt az, amit majdnem kiütöttek aTL95 után. (50-100 ft hiányzott) 16800 volt a KO-ja (augusztus elején), 16850 körül állt meg az esés ha így nézzük, 600ft-os ár felment 5000-re? 18800-ről nézve meg ért 2000+-ot, és majdnem KO lett belőle.. Így nézve az 5000-es eladási ár is bőven-bőven duplázás, hanem triplázás ,kis híján elpicsázáshoz képest.
15000-on nyit. a hülyék bevásárolnak. beesik 3000-re, még panaszkodni se tudsz elmenni hozzájuk, mert "digitális bank", talán 1-2 fiókjuk van?:D 3000-ről felmegy 9000-re, ott sell:D.
egyelőre csak csipegetik ezt a majdcsak 30000 db kitárazuott TL91 -et. Én várok, majd 21000 alatt vásárolok. De ez 150 millió HUF. Valakinek elment a kedve az OTP-től.
Minden attol fugg mennyin lehet beszallni. De a piac majd arazza szepen a papirt. . En azert egyet mondanek. Nem gondolom hogy a kibocsataskor alulertekelnek a bankot. Sem mbh sem waberers bevezeteskor en nem azt lattam hogy azok jartak jol akik egybol beugrottak hanem akik kivartak. . A masik gond szinten hogy NER hatter van itt is mint oly sok cegnel mar a BETen. Szoval extra riziko hogyan alakul majd az arfolyam.
OTP részvényesek ide!