Talan gond lehet odaat... volt szivarvanyos divat iranyzat, a lenyeg meg elsikkadt a mamorban... ezen akartak valtoztatni a szavazok. Az usa a vilag vezetoje volt, a valasztok azert szavaztak ra, mert lattak, hogy a Biden csapat politikaja az egyszeru polgarnak -a tobbsegnek- semmi jot nem hozott. A remenyre mondtak igent. Bar szerintem mar keso..
Sokaknak jo, hogy o nyert! A folenyes gyozelme engem arrol gyozott meg, hogy ebredeznek az emberek a szivarvanyos vilag bodulatabol. A kereskedesekben is izgalmak varhatoak egy ideig.
Sokaknak jo, hogy o nyert! A folenyes gyozelme engem arrol gyozott meg, hogy ebredeznek az emberek a szivarvanyos vilag bodulatabol. A kereskedesekben is izgalmak varhatoak egy ideig.
Az otp eddig egy sávban mozgott. Lehet, hogy ez a sáv megváltozik Trump miatt. Gyorsan felfut az árfolyam, majd beomlik. Nem tudjuk, hol kell venni és hol kell realizálni. Akik ülnek benne azok sem fogják tudni, hogy mikor jön az összeomlás. Az OTP nem tudott bankot venni az EU-ban az Orbánék miatt. És ez így is marad. Nem változik itt semmi. Az orosz bank nem egy nagy tétel. Tehát mi változna, ha megszünne a háború? A NER továbbra is a nyakunkon. Uniós pénzek nem jönnek. Előbb vagy utóbb az OTP-nek fizetnie kell a költségvetésbe. A bankadot meg fogják emelni.
Holnap lehet a lovak koze csapnak még koran reggel. Aztan gyorsan kicsapjak , az vinne megint fel az arfolyamon egy szazadt , aztan csorgas . De passz . Most esemenyek vezerlik a kereskedest.
naotp nek jo lesz hogy megadják magukat ukránok.trump nemcsak ukrajnát hagyja ott hanem europát.megpiszkálták mindkettőt ozt jonapot elmennek.ez is volt a céljuk elérték ozt jonapot.
Ha tegnap kerdeztek volna azt mondtam volna tul korai meg a 20K. De most mai nap utan nem tudom. Alig 2% ra van tole es ma 3% felett emelkedtunk.... . Meglatjuk.
Holnap a nyitó érdekes lesz. Lehet, hogy megrántják még felfelé, mielőtt jön a korrekció. A TS 58 nincs messze. Nem kizárt, hogy felmennek érte az első órában.
En is a bikacsapdaban vettem par szaz certit … el is adtam mar azokat :D holnap lehet realizalok egyet a strategiai pakkbol is. Nagyon viszket a tenyerem hogy eladjak. Masreszt meg itt a jelentes. Szerintem vaskos miniszban leszunk a sok realizalotol. Szoval eladok holnap szerintem aztan veszek vissza kicsit lentebb . Ott eltoltunk nemi idot majd irany fel ev vegi hajra.
OTP részvényesek ide!