Igen, akartam írni én is, hogy milyen hatalmasat rallyznak az USA-ban a bankok. Nem véletlenül van jó hangulat a bankszektorban kb mindenhol. Az én tippem mára egy új ATH és zárócsúcs, még a napi maxos záró is simán benne van.
Esélyes ha a Nyugat feladja Ukrajnát az üzenet lesz a Kínának, Észak-Koreának, Iránnak, hogy a Nyugat fél és/vagy meghátrál és sokkal nagyobb konfliktusok fognak kirobbanni (akár még az oroszok által is, pl. Baltikum). Akkor meg szevasz árfolyam.
El kell ismerni Viktor most, hogy Trumpi győzött, fel fog értékelődni europában. Mit jelent ez? Amilyen dörzsölt pénzre fogja váltani ezt. Jönnek majd az új barátok. Trump még ide is el fog látogatni,
Természetesen nem, de valami magyarázat csak van arra, hogy miért éppen ma indultunk meg. Mivel nem tudom, éppen csak okoskodom.:) Nyilván tudjuk, hogy ettől még nem lesz kolbászból a kerítés, de talán ez segít nekünk OTP befektetőknek. Én longban vagyok érdekelt és drukkolok a magyar piacnak, hogy induljunk meg tisztességesen. :)
Igen, csak belegondolni is rossz abba az eshetőségbe hogy Oroszország ezzel "megússza" az agresszióját egy területnyerséggel, kitűnő üzenet a világ többi részének. Ezért nem kellene ezt engedni és persze ez is üzlet mint minden, de itt arról is szó van hogy országok között mit szabad és mit nem. Nem focimeccs ez, Bucha és más történések után meg főleg nem. Örülök nagyon ha emelkedik az OTP csak elég felemás érzéssel tölt a mai tüzijáték és az hogy egy olyan béke lehetőségének örülünk hogy közben full nemzet tragédia van a szomszédban.
Rafi is vaskos pluszban, ami arra enged következtetni, h a piac az orosz-ukrán konfliktust árazza éppen a mai Trump győzelemmel. Mindegy, h mi mit gondolunk az egészről, a piac is spekulál. OTP is ennek következményeként hasít egyelőre. Előbb-utóbb a piac azt is beárazza majd, hogy Trump és Viktor öribarik, ami pl. a felmondott, a Magyarországgal 1979-ben kötött, a kettős adóztatás elkerüléséről szóló nemzetközi egyezményt is érintheti…
Az hogy mit akar ukrajna másodlagos..... ha nem lesz mivel visszalőni akkor nincs miről beszélni és Trump aduja ez.... tárgyaljanak az ukik a ruszkikkal.... ha nem akkor nem kapnak fegyvert, ha a ruszkik nem tárgyalnak.... akkor megy a fegyver ukrajnába de nem csak ímmel ámmal, hanem nagy mennyiségben ami már gond lenne az oroszoknak is..... igazából logikus. Ukránoknak területfeladás.... de ennek amúgy is az a vége mert azért azt senki se gondolta komolyan hogy nyernek... még akkor se ha zeli ezt hajtja folyton.
na de most tényleg aki ezt leminuszozta az mire gondol? hogy majd Trump kifizeti a magyar államadósságot? vagy hogy majd ad a magyar népnek ingyen olajat Viktor két szemére? esetleg, hogy ideköltöztetteti Muskkal a Tesla központját meg az összes gyárat?
Az nem tartana semeddig, de kinek lenne érdeke??? A Dnyeperen innen amerikai tulajdon már az egész. A Dnyeperen onnan , meg kit érdekel, hogy kié lesz??? A lőszert is el kell ám adni! :)
Trump hogyan akarja lezárni a háborút? Ukrajna nem fog területeket feladni, és az EU sem támgatná ezt. Putyin megtámadott egy szuverén országot. Nevetséges azt gondolni, hogy ezt el lehet fogadni. Nagy happy van a jenkiknél, de csak ott. Egész európa minuszban.
OTP részvényesek ide!