Mikor lesznek jelentesek minositesek ? A bovlitol nem tartok amugy. Ha a jovobeni kilatasokat es nem a multat minositik akkor a mult miatt johetne bovli boven de a jovo miatt mar felesleges mert azert lassan kon az a javulas. Usa valasztasi dolgok miatt azert nem tartanek mert egyik felnek se erdeke hogy bedoljon a tozsde. Globalis szakadashoz azert valami nagy dolog kene. Szerintem 18 korul leszunk legrosszabb esetben ala benezunk , de 16 os szintek messze vannak , 20% eses kb . Mai nap meg erdekes , japan minusz usa futik enyhe zold vagy nullaban . Szoval kivancsian varom , szerintem gap el le …. 18500 korul lehet kezdek venni
Én októberben óvatosabb leszek. A meglévő pakkokat tartom, de újabbat egyenlőre nem veszek hozzá. Az usában jön a választási kampány véghajrája, ráadásul úgy, hogy a tőzsdék csúcsközelben vannak. Tuti, hogy lesz korrekció, ami bennünket is érinteni fog. Emellett nálunk még bekavarhat az S&P is, ha bóvliba vágnak minket, plusz van itt egy csúnyán eszkalálódó libanoni háború. . Tippem, hogy ha nem lesz nagy gáz, akkor max. a napos bolli közepéig megyünk vissza, nagyobb korrekció esetén a hetes bolli középig. Amennyiben leminősítés és globális pánik nélkül megússzuk a következő hónapot 18K alá semmiképpen nem várom. . Globális szakadás esetén mindenképpen megvárom, hogy bevédik-e a TL91 feletti szintet.
Jójó valóban nem izzik még vörösen az RSI---- max a fejem az ilyen beírások miatt.. XD még akkoris ha az oldalazást csak a 40 % os előfordulási scenariok egyik lehetséges alternatívájaként írtam. :) Oké kicsit azért tényleg furán hangzik... :D
😂 ne irj ilyet ez full long a holdrol is latszik:) az Izraeli haboru minket nem erint van egy kis pity puty es kesz az ukran haborunak nemsoká vege , Cs S veszi folyamatosan a gazdasag szuper az unios penzre nincs is szüksegünk hisz van helyette jo Kinai hitel jo kamatra :) az otp alulárazott a funda jo mi kell meg? Ez innen csak felfele mehet:)
Hetfon lehet fluktuacio , esemenyek voltak a vilagban , de amint megnyugszanak a kedelyek vege …. Azt mondom hogy kezdi feszegetni a 19 es tartomanyt . Novemberre stabilan fole kene erni. De 18 ala mar nem varnam es akarhonnan de decemberre meg kene induljon 20 fole.
OTP részvényesek ide!