Sajna engem beugrasztottak és 100 körül vettem vissza. 13800-ra volt berakva a vételem. De igazából felvelé várom 15200 fölé, úgy hogy most megvárom mi lesz a folytatás. Sajnálom tegnap hogy nem vettem az eladott OTP-ből Xpenget ami 24%-t ment fel tegnap, ezért remélem az OTP is emelkedni fog. Csak itt van ez a tökölés.
bíztam benne, hogy 13 910-ről m5 boli középig visszapattan https://invst.ly/tg0wo onnan pedig megcsinálja az igazi aljat. Meg kellene még érinteni a boli aljat, de akkor az már felfele szálló ágában lesz. Ezzel a 910-el befejeződött az első lejövetel. Lesz még, de előtte felnéz bőven 14 000 fölé.
én is ezt shortolom, adom veszem, van egy olyan érzésem, hogy Biden bejelenti lezárja az országot, ezt régen már mondogatta most hallgatnak róla, de ezzel tudnák pontosan irányítani kedvükre a tőzsdét, ha már nagyot estek, jön a "csomag" a Fed eddig is így játszott az elnökökkel
Így szokott ez lenni. Nem tiszta még hol lehet a teteje. Hetes charton nyoma sincs short jelnek. Kisebb tf-eken azért 14 500 környékén fordulni illene. 14 200-14 800 között be lehet azokat a shortokat nyitni. 13 600- 13 700 reális célárnak tűnik még az év elején. Mehetünk persze lejjebb is, de addig le kellene menni.
Én már a TS37-es certire is azt gondoltam, hogy jó lesz..., nem kevés pénzembe került az az elképzelés, hogy 14.200 fölé addig nem megyünk míg meg nem érintjük legalább a 12.800-as szintet...(vagy lentebb, de az az épp aktuális helyzet adta volna). Szóval azóta kicsit remegős kézzel nyúlok a "tranzakció jóváhagy" gombra...
OTP részvényesek ide!