Már kiszálltam daxli certikből reggel.
( a tech. módszerek annyiban érdekelnek, hogy az befektetői viselkedést átlagolják- így érdemes őket figyelni, de nem abszolutizálni)
DAxlinál reggel a 16450-es szintet figyeltem (Ichimochut szeretem+az RSI-t meg a realtime-ot) pl. itt: link
Átvitte, így adott lenne az up 10800-950-ig, de erőtlen a kicsike. Rajta van az évvégi fáradtság.)
De örülnék, ha felpattanna- akár fals is lehet.:)
(Főleg, hogy tegnap longos teli bugyi volt rajtam, ma a shortosoknak is lehetne egy kis teli gatyó- csak az egyensúly végett persze.:)
Ha leszakadna a kritikus 394 ala, en nem tartanam longra; akkor minimum fedezo short.
De: ez tipikus (c) hullamos Elliott trade setup, es szerintem sokan megshortoljak alatta.
Alt: ez meg lehet a (B) hullam vege is, de felfele akkor sincs mar sok benne.
Mindketten felfele várják, csak közben keresnek egy aljacskát. Kell azzal foglalkozni? Belongolni, azokra az aljakra meg long aknákat eltenni és várni.
Ugyeeee? Apa szerint is.:)))
Könnyen beszélek 6100 körül kiszálltam. (és dax-ban cseszegettem el a nyerőt:) Na mindegy jut is, maradt is.
Any-t vadászgattam 980 körül a nyeszemre, jó kis oszti papír, ralliban tavasszal majd dobom. Otikát jelenleg nehezen lehet felvarázsolni. Lásd alább. Ha szépen jóárasítva lenne akkor újra beszállnék, de addig "várunk a felmin.re".:))
"Ne felejtsük, mind shortos mind longos pozíciók nyíltak az elmúlt hónapokban több millás darabszámban, de egyik csapatnak sem valósult meg az elképzelése rövidtávon. A fejvakarás után újabb harc fog kezdődni közöttük. A nyertes irányba 1000 forintos elmozdulás is várható."
Várakozásod szerint mikor kezdődik el a harc, jövő év második hetében és kit várnál inkább nyertesnek?
DAX egyelőre baromi longos papírnak látszik közép hosszú időtávon.
DAX és OTP világhangulatban mozog együtt. Egyébként otika alapvetően járja a maga útját.
Ünnepek környékén forgalom nélkül a kicsik mozgatják. Ha jön egy nagy akkor irreális elmozdulások lennének. Persze az rögtön felkelti a másik nagy érdeklődését. Az is előkerül. :)
Ne felejtsük, mind shortos mind longos pozíciók nyíltak az elmúlt hónapokban több millás darabszámban, de egyik csapatnak sem valósult meg az elképzelése rövidtávon. A fejvakarás után újabb harc fog kezdődni közöttük. A nyertes irányba 1000 forintos elmozdulás is várható.
OTP részvényesek ide!