Hát ja, csak én beszari vagyok már ezeken a szinteken..:) 5250-5300 között háromszor is vettem már az elmúlt időszakban, de rosszul mértem föl az oldalazás végét.
Egyébként, pár hete tette fel az OTP hosszútávú elemzését, amiben minimum 7500-ig várta,amennyiben átüti az 5400-et. A hosszabb táv pedig előnyt élvez a röviddel szemben (le 5200-ig..). Én így értelmeztem őt.
"Egy új alap felállításával kártalanítanák a Questor ügyfeleket 30M Ft-ig. A pénzügyii szolgáltatók (Beva tagok) a jegyzet tőkéjük arányában fizetnének be az alapba, amelynek összegét - ez még kérdéses - az MNB 10 éves futamidejű kölcsönével fedeznék. Ez a 10 éves fizetési kötelezettség levonható az adóalapból. Ez csak az OTP-re több 10 Mrd Ft-os terhet róhat"
Sziasztok!Rég jártam itt, de most visszatértem. Tudtok nekem adni egy olyan lehetőséget ahol látom a nyitó és a záró árat? Előre is köszönöm. Üdv mindenkinek, és jó kereskedést!
Véleményt kértél, véleményem van: közel 10napja 5300környékén stabilizálódott, komoly bázisépítésnek tekinthető, hisz bármilyen hírre nem mozdult 100egységnél többet. Amennyiben nem jön valami váratlan hír a hétvégén, akkor -a technikai elemzésben bízóktól eltekintve, akik a nyitásban shortot nyitnak, amit gyorsan bezárnak majd-5600 fölé fog menni és afölött fog zárni.Minek piszkálni egy papírt, ami osztalék előtt áll és ráadásul lendületben van???
OTP részvényesek ide!