az a baj hogy a fidesz még nem tanulta meg hogy az embereket kéne hagyni egy kicsit ÉLNI ha valakinek az életéből 10-20-év úgy telik el hogy hajt mint a guzu és nem jut semmire na annak magyarázhatod hogy hungary elit klubban van,az vagy elhúz innen (romániából a legóvatosabb becslések szerint is 3 millió emberke húzott el)vagy kimegy a kossuth térre mivel veszteni valója nulla...
Pontosítás: Egyszer a távoli jövőben vissza fog kapaszkodni az eredeti szintjeire (5-6000 Ft) az OTP, ezt másképp nem tudja megtenni, mint hogy a fejlett piaci indexektől elszakad...
Törölt felhasználó2011. 11. 15. 08:57
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) 2011. november 15-én új piacot indít „BÉT Alternatív Piac” néven, az új parkett rövid neve „BÉTa”.
Az új platformot a BÉT azért hozta létre, hogy biztosítsa a magyar tőzsdére hivatalosan be nem vezetett külföldi részvények kereskedési lehetőségét, az elképzelés szerint ezzel a magyar befektetők egyszerűen, gyorsan és kényelmesen tudnak majd a néhány nagy külföldi papírral forintban denominálva üzletelni.
A BÉTa Piacon az alábbi 10 külföldi részvény érhető el:
1. COMMERZBANK
2. BMW
3. E.ON
4. BASF
5. DEUTSCHE BANK
6. TOTAL
7. THYSSENKRUPP
8. BANCO SANTANDER
9. NOKIA
10. SIEMENS
A BÉTa részvényeit a KBC Equitas ügyfelek a PETI-ben és a WebBrokerben ugyanúgy kereskedhetik, mint bármely magyar részvényt, a „BÉT” piacot kiválasztva a legördülő menüben a papírok közül kiválaszthatók az egyes részvények. A kereskedés díjai ugyanazok, mint a hagyományos BÉT megbízások esetében.
Egyszer a távoli jövőben vissza fog kapaszkodni az eredeti szintjeire (5-6000 Ft) az OTP, ezt másképp nem tudja megtenni, ha a fejlett piaci indrxektől elszakad...
Köszönöm szépen az önzetlen segítsséget manapság sajnos ritka dolog az ilyen mindenki csak magával foglalkozik tisztelet a kivételnek ,de valahol meg is értem a mai világban mindenki talpon szeretne maradni .De szerintem akár menyire is rohanó a világ kellene időt szánni egymásra mert ezért sodródót idáig a világ .A Facebook-on nem tudnánk beszélni ?
Sziasztok, visszanéztem pár oldalt. Egyrészt nincs Bogi007 szokásos reggeli összefoglalója, másrészt nagyjából mki arra gondol, hogy elsőre legalábbis a 2700 környéke meg kell fogja, ha törik, jön az 1800-2200 környék. Amí USA igaziból nem kezd őrülten leszakadni, én nagyon-nagyon nagy eséseket nem gondolok...nagyon-nagyon nagynak az 1000-es szintet látom. USA/DOW-DAX-OTI komoly elszakadás eddig azért még sosem volt.
OTP részvényesek ide!