a célár 1 éves időtartamra értendő. A gyakrolatban xart sem ér, mert addigra senki nem emléxik rá, ill. aki eladni akar az magasabb, jó zsíros értéket ad meg, aki meg venni, az meg riasztóan, remegtetően alacsonyat.
Ennyi, ezeken egy idő után csak mosolyogni szabad, ez alapján dönteni nem.
én sem hiszek feltétel nélkül a tuti tippeknek, csak amit látok.
más kérdés, hogy szerintem is lesz magasabban majd összel, de én nem vennék most, nagy tételben, 5500-5600 körül már mernék nagy tételben venni hosszú távra.
ehh, komolyan megáll a ész. Ha tuti 7000 lesz idén, akkor miért nem veszi mindenki?? Mert csak ti tudtok a tuti tippről? Azért stop nélkül ne álljatok be oti longra, nehogy mások tuti tippje valósuljon meg. Én azt hittem a fórum célja az elemzésen alapuló hozzászólás, nem a tuti tippek. Nekem egyébként két TUTI tippem is van. Idén még lesz az oti 6500 de lesz 5500 is. Kérdés melyik lesz előbb, de azt a tutit még én sem tudom.. :)
Venni kell a MOL-t a Raiffeisen szerint
A korábbi 26 815 forintos MOL célárfolyamát 28 830 forintra emelte a Raiffeisen és megerősítette vételi ajánlását. ...
Ezt mind értem,de mi az a célárfolyam,mire éri el???
Valaki elmagyarázná nekem mi ez???
Venni kell a MOL-t a Raiffeisen szerint
A korábbi 26 815 forintos MOL célárfolyamát 28 830 forintra emelte a Raiffeisen és megerősítette vételi ajánlását. ...
Ezt mind értem,de mi az a célárfolyam,mire éri el???
Valaki elmagyarázná nekem mi ez???
Nagyon rég vettem OTP meg általában magyar részvényt de most úgy döntöttem veszek ebből olyan 6-8 hónapra.
Szerintem 20% simán benne van ebben a papírban ezen az idősíkon.
Az nekem meg elég is.
Mit gondoltok?
Én is hosszu távon gondolkodtam!
Vettem 5400ért márciusba és dobtam 6300on,csak pár nagyokos azt mondta 7400 lesz,még szerencse nem vártam meg mert akkor nagyon hosszu távu lett volna!!!
OTP részvényesek ide!