aki eltalálja forintra pontosan az OTP nyitóárat, azok közt kisorsoljuk az
" Egy tőzsdeguru huncutkodásai a főtéren"
című DVD-t! Tippeket 8:25-ig várjuk a fórumon!
Kétségeim mindig vannak, főleg mivel a BÉT-ről beszélünk :)
De ettől függetlenül lenti nyitás és a bolondok órája után Én egy kis felpattra számítok átmenetileg természetesen...
Aztán, h mi lesz belőle természetesen nem tudom
a jenkik 4-5 nap emelkedést ledaráltak egy nap alatt így mennek újra a rövid távú eső csatorna aljára...mi is behozzuk ezt egy pillanat alatt ne legyenek kétségeid.Az Oti-ban lévők szeretik egy nap alatt lefelé és felfelé is behozni a lemaradást. Ráadásul a jenkiknél a bankszektort ütötték a legjobban.
A nyitó szétütésben annyira most nem hiszek, de az első negyedóra szokásos bolondóra lesz szvsz... túlságosan drasztikus volt ez a tegnapi esés odakint... aztán majd a délutáni adat fog nagyon sokat nyomni a latba... ergo csak óvatosan...
Valószínű nyitóban szétütnek mindent, kérdés csak a forgalom.. belépnek e újra a shortos nagyágyúk és párszáz kilót ráraknak az Otira..ha már hó elején szétütik a piacokat az nem jó jel a jövőre nézve.
Kíváncsi vagyok Egonnál jön e a "szuper pesszimista magyar befektető" és az erősen bullos duma az árvagyermekével, vagy ahogy szokott egy pillanat alatt vált és átáll a pesszimisták közé és jön a 3500 -as célárral :)))
"A jövő fiatal vállalkozója" 2011-es nyertese Seres Viktor lett, aki üzlettársaival együtt olyan terméket kíván eljuttatni a vásárlókhoz, amely a csomagoláson mutatja, hogy az adott élelmiszer fogyasztható-e vagy megromlott."
Fogyasztható felirat,dátum !!!!
Ez nagyon kemény de a többi helyezett is ha ezek a jövő vállalkozói nagyon nagy szarban leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-))))))))))))))))))
Sp-ben óráson egyetlen zöld gyertyát nem sikerült össze hozni! link
Megálló szintek lehetnek 1-2-3pont de akár egy 3szög is kialakulhat habár az esés hevességéből adódóan 2.szint 1300 esélyes lehet amit alátámaszthat Vix is!
OTP részvényesek ide!