jól van, jól van na. :)
Csak itt - engem is beleértve - ha tartom 1 évig a papírt, akkor az azt jelenti, hogy gond van.
Nézd meg RÁBA is 3 nap volt :) 751-808 :)
Most nézem csak:
Összforgalom: 802 kötés, 285 386 db, 1 740 480 726 Ft
Hát ez megint tiszi-toszi nap, megyek kajálni, ez nem amatőröknek, mint én, való nap.
Az osztalék meg lesz, bőven az ALDI's kávégépre a pénz meg van, köszi OTP a szülinapi ajándékot :P
További szép napot mindenkinek!
A gyakorlatban szerintem azért jó tudni ezeket a célárakat, mert hosszú távú, alapvetően fundamentális elemzések eredménye, nem pedig technikai szintek.
Vagyis míg itt nézi a zöme a stooq-on 1d üzemmódban a mozgásokat (lehetőleg line üzemmódban) :), addig ezzel dógoztak egy kicsit a szakik.
Egyébiránt ha sok a célár emelés, akkor menni szokott...
Akkor az már gáz, mert 3* lefordulni, nagyon negatív.
Viszont ha átviszi, akkor szép kis rally lehet belőle.
Persze holnap a 73 Ft esést bele kell kalkulálni.
De sok itt a zavar.
Ma lehet utoljára osztalékért otp-t venni. Ha ma megveszed, 6-án kerül a birtokodba, az a t+3 nap (t+1: másodika, t+2: harmadika, t+3: hatodika, közte ugye hétvége). Ott van a BÉT honlapján is, hogy az "ex kupon" nap a másodika, amikor már oszatlékszelvény nélkül forog a papír. Ez az e-7 nap. e-5 napon van a tulajdonosi megfeleltetés, e nap a kifizetés napja/kezdete. A mai nap az e-8, ekkor lehet még oszatlékszelvényes papírt venni.
OTP részvényesek ide!