A Dax per pillanat alatta van annak az értéknek, amikor pénteken az otp tépték, megint remek ésszel, mint a hiénák, 5200-5250 körül.
Ahhoz képest igencsak feljebb vagyunk....
Továbbra s fnntartom észrecételemet, amit korábban megírtam, a pénteki usa záró utáni további esésre, after hours-ban, annak már nem volt köze a pulykához, és a futik zárás után megközelítwették a -2,7-es értéket..
Barack:Hallo ott dubai?
sejk:Igen
Barack:Megörültetek miért mondjátok el az igazat? Amerikába nem ez a szokás mi azt mondjuk erre "kisebb" pénzügyi nehézség...
Függetlenül attól, hogy merre lesz az irány azt hiszem ezen Neked is el kellene gondolkodnod.
Gondolom ha ennyire biztos vagy az esésben, akkor nem pozi nélkül kiabálod ezt, hanem fel is vetted a pozikat. Innentől már erős vágyról beszélhetünk Nálad is az esésre. A valóság viszont az, hogy az összes "lejtmenetben" hasonló világvégét vízionáltak az elemzők.
(az viszont igaz, hogy nem merném kijelenteni, hogy most nem lesz igazuk)
Csak tudod az a kérdés,az árfolyam hol fog állni,amikor jön a bika.
Ez kb olyan,mint a csapatod edzője.Ha jól emlékszik,az első félidőben az ellenfél nem is rúgott kapura,ők meg kétszer.
Haha.Még szerencse,hogy nem nézek már évek óta focit.45 perc,két lövés.
Már akár a következő félévben is nagyot durranhat a kínai lufi
2009.11.27 21:05
Megosztás
A világot uraló likviditás bőség miatt egyre nagyobbra duzzadó kínai részvénypiaci lufi 2010 első felében pukkanhat a Morgan Stanley ázsiai részlegének vezetője szerint.
hirdetés
Jerry Lou szerint a kínai Shanghai Composite index 4,000 pont környékén érheti majd el csúcsát az állami stimulusoknak köszönhetően. Ettől a szinttől jelenleg 20%-os mértékben maradel a kínai piac.
A Reuters által idézett szakértő szerint Kínában lufit fúj a piac, azonban ennek a folyamatnak még nem értünk a végére. A hitelezési aktivitást nem fogja tudni érdemben visszafogni az ország jövőre, ami az inflációs nyomás növekedésében ölthet majd testet. Éppen ezért a befektetőknek az energia és a fogyasztási cikkek piacán lehet érdemes növelniük kitettségüket.
Az ingatlan, acél és pénzügyi szektor viszont kerülendők. A szakértő szerint a kínai lufi 2010 első felében pukkanhat majd ki.
Már én is belinkeltem ide jónéhány olyan cikket, ami enyhén szólva tágabb horizontú, mint a Napi általad bemásolt cikke. Pedig én igazán amatőr vagyok a témában.
Amúgy a beírásaimból látható: nincs szó esetemben "beragadásról", sőt...
Talán mert a világgazdaság negatív folyamtainak -amúgy jogos- végiggondolását nem keverem össze e papír kereskedésével.
OTP részvényesek ide!