Jó reggelt,
Mond már el, mást nem tudsz itt véghez vinni, csak a shortosokat fikázni? Hozzá szólni értelmeset nem?Minek jársz ide, vitákat szítani? Szonditelepen Miskolcon divat az ilyen viselkedés!!! Szerinted ebben a fórumban mindenkinek ezt kellene csinálni?
"TOKYO (Kyodo)--Tokyo stocks rose over 2 percent Monday morning as investors bought back export-oriented and financial issues amid eased fears over the stronger yen and debt problems in Dubai, which triggered heavy selling last week. /.../"
jól látom Ázsiában a vaskos plusszokat?:)
a réssel fel nem is olyan álom már.....
Törölt felhasználó2009. 11. 29. 23:30
Nagyon szuper volt a hét, az 5200-as targetemet szépen túl is lőtte. Ha mindig így menne :). Jövő héten folytatódhat tovább a lefelé korr. Ha oti elmegy 5400-5500-ig, akkor sztem érdemes lesz megint ráadni, onnan benne lehet megint 10% lefelé. Ha egyáltalán elmegy odáig.
Hihetetlen, amit a dollárral műveltek! Hálaadás előtt eurusdben áttörették az 1,5-öt, majd másnap bedobták a Dubai-os híreket, szépen vissza is küldték az ellenállás alá. Tényleg úgy néz ki, mintha lett volna egy fals kitörése, (v a dollár indexet nézve egy utolsó letörése), ahonnan akár hosszabb időre irányt is válthat, viszont a pénteki napon meg akkorát fordult (az eurusdben az emelkedő trendvonalról), és olyan hosszú kanócot hagyott maga mögött, h nekem most még tippem sincs, h merre fog menni. Mindenesetre van max. egy hete, h döntsön, mert a trendvonal egyre jobban ideszorítja az 1,5-höz. Vakmajom szerint a FED is szót emelt a gyengítése mellett ("verbális intervenció"), szóval mindkét irány benne van a pakliban. Én egyébként egy zászlót vizionáltam bele (link ), és amikor kitört, már láttam is lelki szemeim előtt az 1,539-et benne, de aztán visszahullott a porba.
Az ábra nem változott múlt hét óta, a hónapok óta alakuló divergencia az indexek és az indikátorok között baljós jövőt jósol (mondjuk ez a dollárban is megvan). A disztribúciós napok is jövögetnek, 1060-ig mindenképpen várom az snp-t, 1030-is bőven benne lehet, de a 990 sem elképzelhetetlen, a hangulaton múlik az egész. Prechter szépen benyögte a duplashortot, de úgy érzem ezt dacból tette, mert már augusztus óta várja a fordulót :)). Az ilyen határozott kijelentések veszélyesek. Bár az egész piac kiáltana már egy nagyobb korrekcióért, sztem a forgalom nem hiába csökken, sokaknak már hányingere is van az emelkedéstől :). Aki azt hiszi, h a 0 kamat miatt nem lehet benne egy 12-15%-os korrekció az snpben, az sztem téved.
A vix egyre nagyobbakat hullámzik, most lehet, h elmegy mondjuk 33-ig, az viszont elég szép pánikos hangulat lenne :). link
A szezonális hatásokat is el lehet felejteni, ahogy a május, a nyár és az október sem úgy alakult, ahogy "kellett volna", úgy lehet, h most a mikulás ralli fog elmaradni :).
Bár én egy korrekció után azért reménykedem benne.
Az aranyról teszek még be egy képet, már hónapok óta ott van az fxpromban. Hihetetlen, h milyen szépen viselkedett, kitört a háromszögből, aztán elment a 61,8-as fibo expansion szintig, most pedig tickre a 100-asig :O. link Ezt kellett volna lekereskedni 10x-es áttétellel :). Több nagyon jó beszállópont is lett volna.
Sajnos a mai világban,ezeket a a dolgokat nagyon nehéz bizonyítani!Az internetes fogadások világát éljük,és nem lehet bizonyítani,hogy ki bundázik,és ki nem!Az évkönyvek meg csak azt jegyzik fel,hogy:Barca-real 1-0!Sad but trough!
Persze,hogy no problem!A világ legjobb csatára eldöntötte a maccset.Lehet őt utálni,nem szeretni,de neki ez a dolga!Beállni,és villanni egyet,amivel 3 pontot szerez a csapata.A kis köcsög C. Ronaldo meg kihagyta a kihagyhatatlant!Zlatan "csak" ennyivel jobb nála!Egyet villant,és kész!!!Barcelonában ma este Ő az ISTEN!
OTP részvényesek ide!