jó lenne félautoma rendszer is, azaz, több tranzakciót előre berakni és a ha bejött a long irány, akkor törölje a shortos megbízásokat.
technikai háttér az nincs, de havi 2400ft-ra le tudnak venni, hogy kapjál reál adatot. Érdekes, DAX-t, S&P-t lehet ingyenesen nézni, csak regisztrálni kell.
pedig jó lenne, mert akkor nem kéne lesni egész nap. Nyugodtabban itt lehetne hagyni.
Amikor kinyitottunk tudtam, hogy nagyon picit megy meg feljebb aztan fordul, be is kovetkezett, de azt gondoltam sokkal lejjebb fogom tudni zarni :((( igy inkabb realizaltam es nyugiban ulok a kovetkezo beszalloig :)
Az a gaz, h egy papirra nem lehet bent egyszerre ket parancs - azaz stop is, meg mazlieladasi szint is. Vagy van, ahol ez megoldhato?
(En equitasnal vagyok.)
Ezt írtam én is. Nem a Csányi ül a gépnél és fogja vissza a vevőket. :)
A vevők nem bíznak annyira a papír emelkedésében, hogy jó befektetésnek gondolják 3700 felett rövid távon.
az, hogy engedik vagy nem engedik 3700 fölé vevő kérdése . én úgy látom, hogy az ország állapota miatt hosszabb távra nem mernek tervezni az emberek, márpedig ilyen árfolyam mellet azért hosszabb távra kell tervezni /jő nyereség reményében/. ezt az is bizonyítja, hogy már régóta emelkedő a trend, de egyre lassúbb a %-os emelkedés! a bizalom még korántsincs helyreállva!
OTP részvényesek ide!