Nekem már annyi is elég, hogy 80%-ban jókor és jó irányba lépek be és még a legrosszabb esetben is nullán zárok. A 20%-ra meg ot a stopp.
Ahogy a Castorian is írja, ha már megtanulta az ember minimalizálni a veszteségeit, akkor akár egy nagyon pici szerencsével is nagyot lehet akasztani. Ha meg nincs szerencséje, akkor minimális a veszteség vagy éppen nullán tud zárni.
1)
Azért linkeltem be a Fincial Times vonatkozó lapját, mert komplex információt tartalmaz, ami számomra jelzésértékű.
Egyetlen, összefüggéseiből kiragadott mondatot önmagában úgy tűnik nem célszerű forgatgatni, mert elvész a folyamat ill. leírásának komplexitása & dinamikája.
Pláne, ha csupán a max. - min. szélsőségek különbségére fókuszálunk.
2)
"Ha vki ez alapjan vasarol, akkor nem tul bolcs"
Egyetértek. Dehát szerintem, azon már régesrég túl vannak e fórum olvasói, hogy holmi elemzői ajánlások alapján vásároljanak.
Úgy vélem, jelzésértékű információk megosztásáról szól itt a mese.
szerintem a chartok csak egy bizonyos lehetséges irányt mutatnak ha vissza nézed az ellenálásokat ugy vitte át mint a pinty csak hír kellett hozzá. u.i. lefelé is a támaszokat. ha jó hír jőn, fel ha rossz, le
Nem kell misztifikálni a dolgokat, elég ránézni a chartra.
Két hete lefele ment és hiába voltak a halálvárók mert visszafordult, ahogy kellett.
Most felfele ment egy darabig, de túlvettben van nagyon.
Aki a csodát várja, az longoljon bátran. Aki meg TA alapon kereskedik az már keresi a tetejét. A különbség csak annyi, ha lesz is csoda, akkor is TA alapon valószínű azt is hamarabb meg lehet látni. Nagy veszteség nem fog érni.
Most semmilyen futik nincsenek még pluszban sem, nemhogy erős pluszban.
De múlthéten voltak pluszban is és akkor se engedték 3700 fölé.
Épp ezért írtam.
OTP részvényesek ide!