Obama megy USA emelkedésében:)
Ez mint az ovoda.5-ös lett a dogám mert ügyes voltam.Vagy 1-es lett a dogám mert rosszat sugtak.
Könnyü másra fogni a sikert.
Párt független akarok lenni,kb. 100 nap telt el Bajnai időszakból de szivesen meghallgatnék egy független politológus és közgazdászt aki ki tudja szűrni az javulásból az USA hatását.
Egy dolog amin elgondolkodtam.
Megint csődbement 7 USA bank.
Magyarországon hány sarki közért tipusú bank van,van erről valami információ?
Ha ez a csődhullám elér minket OTI mennyit fog megvenni a csödbement sarki közért tipusú "bankok"-ból.Miből veszi meg,arra kellett volna a EBRD-től a hitel.
Nektek erről mi a véleményetek?
Érzem a félelmedet,rajtunk kivül is sokan félnek a bukótól de szeretne mindenki nyerni.Ezért követjük a "vezért".De miután megbizonyosudtunk arról hogy ha USAnak nem megy Európának sem megy lásd 2008 okt. .De most megy USA-nak emberek pénz akarnak látni mert szigoruan számon kéred hogy mi volt a termés kedves befektető úr.Igy teszed valószinüleg te is és én is.
De azért egy kicsit más a helyzet mikor 1500 volt az oti.Ezért tudom hogy jó lenne egy shortos időszak:) de azért merőben más a helyzet,nem?:)
Jól teszed ha sok képet és sok információt nézel és annak csak örülnék ha megosztanád vagy privibe vagy forumon keresztül.Mert bonyolult a rendszer és lehet hogy én valamit kifelejtek de lehet hogy te.
Én is érzek valamit:(.De ez a normális,biztos nyereség nincs úgya úgy biztos kudarc sincs.
elhitetik velük hogy ami most van az a válság miatt van s feledésbe merül
az hogy az ország helyzetéért
az előző kormány és a mostani tehet.
nézd meg mikor a bajnai kormányról beszélnek
hibásan viszonyítanak
meg népszerűségről beszélnek
meg megszorító csomag sikerességéről
arról egyetlen egy szó sem esik hogy
azért kellett csomag mert gyurcsány
lendvai hiller drazsé nem volt alkalmas az ország vezetésére.
most bajnai ezeknek falaz
azért kell sajna ennyit foglalkozni gazdasági vonalon a hazai politikával
mert kihatással van ,lesz az indexet árfolyamára
Most USA központú világot élünk USA hülyeséget csinál mi is követjük.Ha látod hogy lufi akkor ügyes vagy.Be kell szállni nőni kell a lufival együtt és a végén mikor pukkadás van akkor kiszáll és röhögsz a markodban (vagy mi hogy előbb szálltál ki egy pár évvel vagy pár 10 százalékkal később)
Azért az sem kellene elfelejteni, hogy a MVA10 nagyon határozottan és szabályosan átment az MVA 20-on.Még csak most indul el a vételi erő?Eddig "csak" uborka szezon volt?:))
OTP részvényesek ide!