link
egesz vilag oromkodik, DAX is kilott, egyelore napon belul is folyamatos emelkedes, en most nem latom azokat az egyertelmu short jeleket. viszont longot sem veszek mar ezeken a szinten.
ejha, ez a hajo elment, azt hiszem.
no, megnezem a tobbi pappert, de azert ezt is jkovetem tovabb, hatha kesobbiekben szikrazik egyet.
Jo-szerencset Nektek!
Az én stratégiám például eddig párszáz mínuszt hozott. :) vagy inkább :(
De akkor úgyéreztem, hogy Elliott hullám lesz le minimum 3000-ig de inkább alá.
Bukóban eladás. Ezek után mégsem ment úgy le.
Most csak reménykedek, hogy visszatudom hozni az akkori rossz döntésem következményeit és még akár vissza is fordíthatom.
Persze, igazad van! Mi itt irogatunk, sokan olvassák, majd sokkal többen a kis pénzükből megjátszák, függetlenül attól, hogy szabadna-e vagy sem. Én ettől függetlenül azt gondolom, hogy igenis van "felelősségük" azoknak akik totális határozottságot mutatva hajtogatják mindig, hogy FEL, meg LE, kihasználva a fórumban elért "poziciójukat"!
Véleménye lehet neki is. Ha úgy érzed, hogy jól elemez, akkor adhatsz is a véleményére.
De a döntéseidért mást hibáztatni úgysem tudsz. Teszem azt bárki más azt írja, hogy lefelé lesz 3100-ig és eladsz mindent, akkor utána számon kéred az illetőn ? Felteszi a kezét és azt mondja bocs mégsem.
Saját stratégia. Ha azt többen megerősítik, akkor is az a legfontosabb.
OTP részvényesek ide!