azert az jo nagy szemetseg, h ennyi a brokidij... raadasul meg meg is adoztatnak... amikor az adozott jovedelmemmet kockaztatom. S mi viseljuk a kockazatot, s mi vegezzuk a munkat.
grr...
Nem fair ez. :(
Csak durva elnezni, h csak az utobbi napokban mennyit kerestek rajtam...
hmm...
Én ma vettem 3522-n és 3492-n. Ezután lement 3470-ig, majd fel 3517-ig, itt kiszórtam, de ment tovább 3533-ig, majd innen le záróig 3488-ig. Hova tehettem volna a stoppot? Ha 3470 alá teszem, akkor nem aktiválódott volna. Ha fölé, akkor lett volna egy nagy realizált bukóm, így pedig 0-n ki tudtam szállni. Én azt tapasztaltam, hogy ha bukóban stoppal kiszállok, az esetek többségében utána visszajön..
Okes, stimmel, koszi.
Stoppal egyebkent en is megszivom tobbnyire, de inkabb stoppolok, orizem a tokem, sose varom meg, h elszalljak minuszban, sokszor megmentett.
Gondolj bele, h ha buksz 1%-ot, nem 1%-ba kerul visszanyerni! Loghozamokban kell gondolkodni a fenebe is! S meg a brokidij is rontja az eselyeit a sima lutrizoknak... Szoval a buko fele asszimetrikus a dolog, grr. Szoval inkabb ovatosan, csak biztosabb szituknal beszallni, nem lutrizni, s nem hagyni a veszteseghalmozodast. legalabbis en igy "jatszom" :)
Csak még azt kell elintéznem lelkileg, hogy ha kiülöm napon belül a nagy bukót, akkor 0-n ne dobjam ki. De ilyenkor sosem tudom megállni. Ha még kicsit vártam volna, 40ezer plusszar zárhattam volna a napot, így meg elcsesztem a napomat. Bár nézve a jelen 3517 kiszálló nem is volt olyan rossz. Csakhát pénzem nem lett belőle.
OTP részvényesek ide!