Hali! Hát csak azt hogy 3200 alatt lesz a héten.
kaptam egy jelzést a havertol hogy önteni fognak kintről és úgy is lett :) remélen shortoltad vagy tod
A daytrade-n túl kell lépni, ha nagyobb összeggel akar az ember belépni, akkor már fölösleges a daytrade, inkább a napi chart alapján kell nyomni és akkor fontos hogy amennyire csak lehet a a tetejét és az alját el kell kapni. Ez sokkal nehezebb a napi charton, mint a daytrade-ben, ott nekem úgy tünik nem olyan nehéz, csak kapcsolgatni kell az órás-15-5 perces chartok között
Rossz pozíciót is tudni kell feladni, nem ücsörögni benne.
a fellendules nem egyenlo a gazd. novekedessel?
hat akkor mivel egyenlo ember? aa gazdasagi visszaeses lassulasanak prognosztizalasaval?
nagyon el vagy te tevedve...
Tényleg semmi értelme itt vitáznotok, a jövőt senki sem látja. Aki venni akar az vegye, aki meg velem együtt shortol és úgy keres, az meg adjon. A lényeg, hogy virítsátok a lóvét....
Ráadásul mikor még felfelé ment is tudtam shortolni napon belül haszonnal, illetve ma is lehetett napon belül long-al keresni, csak ma shorttal többet.
Jó másokon szórakozni? Vicces? Miért nem a "profi" topikban nyomod? Ha annyira tudod a tutit, akkor nem is értem miért vagy itt? Egyik topikra sem szorulsz rá.
OTP részvényesek ide!