az ADX a trend erősséget méri.
Bonyolult ugyan, de ha sokat nézed megérted, nem az irány a lényeg, hanem az erősség. Jelzem a 16% ultra alacsony trenderősség, azaz nem is trend, csak oldalazás
a napos chart alapján fektetek most be, de ahogy tegnap is mondtam, talán korán volt még, nem vártam meg a metszéspontot, ami ma meglett.
Ennek ahhoz semmi, köze, hogy mi történt nap közben, tulajdonképpen pont azt csinálta, amit kellett, túladott tartományban még szokott esni, miután elér oda, tovább lehet keresgetni az alját. Ezt tettem ma.
Szándékosan csak utólag írok, nehogy az legyen, hogy valaki lehülyéz, mert rossz tippet adtam :)
Kedves TÍÍBOR! Nem mszáj mindig írni. Mari nénik nem veszik vissza??
Mari nénik adtak el ma 15 millijardért?? Hát én ebben nem vagyok biztos, hogy csak TDT-nem szerető háziasszonyok álltak ma az eladói oldalon. szvsz.
Törölt felhasználó2009. 07. 08. 15:23
Láttok valós kötéslistát?
453 darabos vétel van? :)
Látszik, hogy fikarcnyit sem értesz a dologhoz :-D Vicces vagy.
Tegnap is a túladottságot skandáltad, most meg azt mondod tuti volt a lefele. Na puszi, innentől megpróbálom nem elolvasni a hozzászólásaidat. A papírt meg vegyed ahogy bírod, legyen kit kitömni vele, nehogy limitre essen itt nekem és páran szívrohamot kapjanak.
OTP részvényesek ide!