Nekem at órás chart már eladást jelzett 3380-n tegnap, de azt vártam, hogy túladottban marad, gondoltam picit lemegy utána meg vissza, mert az volt az alja, de amikor láttam, hogy ez esik tovább, akkor már bajban van a longom.
Tovább finomítva a dolgot, a 15 perces chart adott eladást ma 3320 körül, amire kb egy 40 pontos esést lett volna jogos, ehelyett, valaki leöntött, azért gondolom a 3280-t, szerintem a leöntés nélkül ott fordult volna.
Túladott? :))) Ennek a papírnak még mindig magas az ára. Kíváncsi vagyok, hogy mikor az USA is töri a fej vállát mint mi tettük ma, akkor esünk -e még tovább velük. 3020-körül célszerü venni rövid távra, aztán meg 2780-nál. A nyakvonal-csúcs szerint 500 forintot fogunk esni, azaz 2800 leszünk nemsokára. És hál istennek.
Én mindenesetre vettem 3122-ön és dobtam 3180-on.. Imádom a pánik vételeket :)
bazis egy elozo gazdasagi teljesitmeny
ha a valtizas -0.1, az azt jelenti, h a bazishoz kepest visszaesett..
ez nem lehet fellendules, meg ha egy korabbi bazishoz kepest volt nagobb is a visszaeses..
Bocsi, lehet, h felreertem, de azt csinaltad, h a 160-on vett papirosra ugyanazon parancsba akartad irni a "mazlieladast" meg a kistoppolast?
Hat ugy rakod be a stoppot, h beallitod, h mikor tegye be a milyen eladasi parancsot.
Tehat pl Eladas DT Aktivalasi ar 180, dbszam 100 arfolyam 120. -> ennek hatasara amikor 180-ig esik az arfolyam, abban a pillanatban betesz egy eladast 100 db-ra 120-as aron (illetve az akkor elerheto 120-nal nagyobb legmagasabb aron), s az kisul ha meg nem haladta meg az eses, azaz nem ugrotta at.
Remelem igy ertheto :_)
Szóójjááá mutternak dobjon le szottttyiraa péénzzt!
Törölt felhasználó2009. 07. 08. 16:03
..nálatok milyen értéket mutat az RSI óráson?? ..nálam lent van a bányában...innen nehéz lesz sokkal lentebb menni...kicsit cibálni kéne felfelé, hogy frankó legyen minden.. :DDD
280-300...pont ahonnan leöntötték. Szerintem te össze-vissza beszélsz. Túladottnak mondod, közben eladsz, a reális árat meg 3300-ra teszed (ezekszerint már mégiscsak 0 mozgást vártál?:-D). Mindezt egyszerre.
Az egész csak tipp. De kíváncsi lennék, hogy ki mennyire érzi a 3000-t erős támasznak ?!
Sokan nem hiszik, hogy újra alánézünk, de vajon milyen indokkal ?
(szvsz van tér lefelé)
OTP részvényesek ide!