Gratulálok! Előbb a CIB, aztán ezen a héten hétfőtől szerdáig az OTP, most a K&H....és eközben a többi bank is rövidebb-hosszab időre szinte mindennap lassul, akadozik vagy lehal....magyar banki informatika egy kalap szar a köbön
A KBC-hez átmentem, de volt még itt lezáratlan pozíció, azt másodjára sikerült eladni az OTP-nél Már semmilyen tranzakciót nem indítok itt, tegnap éppen sikerült eladnom egy pakkot, amikor lezárt, azon elég nagy veszteség lett volna mára, szóval nem kockáztatom a pénzem az OTP-nél...
A sárga csíg (főoldalon) ellenére megpróbáltam a QR kódos belépést. Az első két próbálkozáskor csak állt mint f@ß a lakodalomban, de a harmadikra beengedett... Lássuk mi lesz...
Igen! Én is így jártam. Időtlen idők óta itt vagyok a Portfólión. Soha nem kaptam tiltást, figyelmeztetést, kivéve egyszer, amikor - bevallom, ironizálva - érdeklődtem az OTP bróker ügyfeleinek végtelen türelmének okáról. Válasz helyett törölték a hozzászólásomat. Lehet, most begyüjtöm a második büntetésem :-)
OTP Direktbroker problémák