ez a röhej az egészben, hogy ilyen státuszban mutatja, közben meg elmentek a bét felé....ha teljesül, lehet imádkozni, hogy a direktbróker-en is megjelenjen az eredmény....visszavonni nem lehet, csak tehetetlenül ülhetsz a gép előtt...éljen CSP
Közben visszírtak, hogy hívjam az ügyfélszolgálatot. Ott anyit mondtak hogyátmeneti rendszerhiba, igyekszenek megoldani, de írjak panaszlevelet, amit 30 napon belül feldolgoznak:D
Törölt felhasználó2019. 09. 10. 10:33
Amugy elvileg teljesultek mert lattam a koteslistaban
nekem így 1x 500K Ft-om tűnt el....reggel 08.30 után beadtam az eladási megbízást, be is vette, szerencsére volt róla printscreen-em, meg a portfoliom értékéről....aztámn leállt a direktbróker, de PF terminálon láttam, hogy fölé ment a piac az én eladási áramnak...mire visszajött a Direktbróker, a databszámom lecsökkent, de az ellenértéke nem került jóváírásra....telefons panaszomra először azt mondták, biztos azért esett a portfoliom értéke, mert csökkent a piac....ez nem volt igaz....emailben panaszt tettem printscreen-eket mellékelve....3 nap múlva reggel jóvá volt írva az eladás értéke, minden bocsánatkérés nélkül....
OTP Direktbroker problémák