buzi direktbróker! buzi portfolio trader!! röhej, hogy magyar cégek a magyar tőzsde adatait osztrákoktól veszik....ahol szintén Pünkösdöt ünnepeltek, és nyilván basztak visszakapcsolni a rendszereiket!!
hétévégn megint "fejlesztés" volt, megint sikerült elbaxni...meg hát jónap eleje is van, ilyenkor mindig beszarik....erre nincs pénz csak újabb és újabb buzi bankvásárlásokra
annak örülök, én laptopon vagyok, és a még kötéslista szerint teljesült megbízásaim is teljesíthető státuszban maradnak, majd panasz telefonos bejelentés után 50-60 perccel manuálisan rögzítik
tegnap egész este is ez a hibaüzenet volt, én 23.54-ig láttam, akkor aludni mentem...ma reggel 06.30-kor simán elindult, majd 08.15-től megint dobálja a hibaüzeneteket
Automatát kapnod kellett a következővel: "törvényi határidőn belül válaszolunk" Azt hiszem az 30 nap. :) . Egyszer 2 hónapig ültek 20.000 db részvényemen (megszakadt a tranzakció rendszerhiba miatt, de a fedezetbefoglalásig még eljutott), amíg keresték kétszer írtak, hogy legyek türelmes.
OTP Direktbroker problémák