DirekBróker nem működik (sokadszor) 2018. 11 12. 09:18 DirekBróker nem működik már több mint egy hete! Szebb napot! 2018.11. 12. . hétfő 09:15 van és gyakorlatilag lehetetlen a kereskedés. A kijelölt részvénynek nem jelenik meg az árfolyama, megbízást adni nem lehet semmire. Ez már több mint egy hete tart, hogy nem működik amiért fizetek, de a díjat azt most is pontosan sikerűlt levonniuk. Meddig fizettetik meg velünk ugy a szolgáltatást, hogy nem működik az amiért fizetünk? Mindenki azt javasolja hogy menjek más szolgáltatóhoz, mert máshol ilyen nincs! Önök is ezt javasolják? Kiváncsian várom válaszukat
Épp most jöttem haza egy OTP fiókból. Több rendszerük nem ment, ügyfeleket küldtek haza miatta. Más rendszerekre pedig hosszasan várni kellett míg végre történt valami. Szóval nem csak a direktbroki rossz náluk! :(
Nem bonyolult pedig. Egyeztetni kell mkb-val, hogy csinálták, aztán kinyitni a pénztárcát és megvenni egy professzionális banki informatikai rendszert. Ha az mkb meg tudta tenni, egy otpnek ez nem okozhatna gondot.
Az egész banki rendszert kéne cserélni mint az mkb tette. 10-20 milliárdot kéne rá költeni, ami simán belefér, de valamiért nem teszik. Vajon miért ragaszkodnak a régi elavult toldozott foltozott megbízhatatlan rendszerhez?
Hát én azért otp shortokat csak tudtam nyitni ill olajlongot zárni fél öt után.Úgy sikerült,hogy a google chroome-ban egyszerre két helyen ment a direkt ill a firefoxban is két helyen.Idegtépő nap volt remélem holnap működni fog normálisan.
rövid válasz: azért mert egy rakás ...ha reklamálsz majd küldenek egy semmitmondó levelet, hogy olvasd el a nemtudom milyen tájékoztatót.valójában nem azért fizetünk valós idejű adatokért, hogy valós idejű kötéseket is tudjunk tenni.A mai BÉT forgalom minden rendszernek feladta a leckét, ami azért szomorú, mert léteznek napi szinten stabilan nagyobb forgalmat bonyolító tőzsdék, mégis üzembiztosan működnek.
OTP Direktbroker problémák