Sziasztok! Nálatok ma csinál olyat, hogy a megbízások elvileg "teljesíthetővé" válnak, de nem kerülnek be a könyvbe... Az ügyintézők elérhetetlenek. Csak velem szórakozik, vagy mással is?
A nyitott megbízások, s a tranzakciók ellenőrzése nem megy, a tegnapi és mai megbízásaimra sem kapok választ sem a chat-on, sem levélben.... Tel.:elérhetetlenek...
Vidéki kisváros OTP fiókjában várakozom. Az ügyintéző egy atyafit tájékoztat befektetési lehetőségekről. Valami kockázatmentes cucc - ha jól értettem, valamelyik bef alap - mellett döntöttek. Az ügyintéző azonban közli, nem tud belépni az értékpapíros programba - gondolom a direktbrókerbe - de adjon az ügyfél egy telefonszámot és majd értesíti, ha megjavítják és akkor majd jöjjön vissza. Kb a kilencvenes évek elején mentek így a dolgok az értékpapírpiacon
Informacio@otpbank.hu Ide mehet a reklamacio es tessek kerni a havi dij jovairast.Levelbe mehet a nev es cim.Majd a szuletesi datumod majd edesanyad neve.En nem kuldok nekik sosem kepmentest.Leirom a problemat es meg egy kis vulgaris szo is mehet nekik.Szokjak.Mas meg bukik a balfaszsaguk miatt.
Level ment nekik.Iden meg nem igazan fizettem nekik havi dijat szerencsere.Vagy sajnos.Nekem kell a banki hatteruk igy nem megyek mashova.Amennyit en kereskedem arra altalaban jo,de piszkosul nem szeretem ha a mozizast is elbasszak.
OTP Direktbroker problémák