Tudom ez a forum nem arra van , és tényleg érdekelne milyen flottás telocsomagról írtál 3000Ft.Mi van benne : Korlátlan belföldi hívás???Köszönöm szépen a korrekt választ!Mindenkinek --AZ Otp direkt üzemeltetöit leszámítva-- Szép napot!
Egyáltalán a "Direct Brókeren" kívül sem működik semmi, sima forgalom lekérdezés például. Megáll az eszem, hogy erre szolgáltatásként vastagon díjat szed!
Az ország első bankja ezzel a minden hó elején visszatérő kőkorszaki hibával. Szégyen a köbön. Az meg különösen, hogy már ők is hazudozással akarják megoldani fejlesztés helyett!!!!
Az OTP-nek nem a brókeri szolgáltatás az elsődleges tevékenysége, inkább a banki szolgáltatások fejlesztésére fókuszálnak. Ezért írtam a múltkor is, hogy ha valaki színvonalasabb, gyorsabb rendszert szeretne használni, annak olyan brókercégnél kell számlát nyitni, amelynek fő profilja a brókeri szolgáltatások, mivel nekik érdekében áll a folyamatos fejlesztés, hiszen ebből élnek, az OTP-nél nem.
Próbáld meg, hogy kilépsz a másik eszközön.Nekem a minap az asztali gépen nem akart működni, amíg a telefonon be voltam jelentkezve. Lehet, hogy (már) nem engedi a többszörös bejelentkezést a rendszer...Ha viszont az egyik eszközön működik a másikon meg nem akkor ez jó eséllyel az OTP hibája lészen...
Szerdán megyek OTP találkozóra ,majd felvetem nekik hogy van egy igazi jó informatikai cég az OTT1 és próbálják felvenni a kapcsolatot velük ,hátha jobb szolgáltatást tudnának nekik adni :)))))))))
Ugyan ezt pofaztam en is az Otp fejeseknek !!! . SobadivL utana jartunk hol a hiba forrassa ! Nyaron kurva sokat leveleztem veluk ! . A Portfolio adja nekik a Real Time szolgaltatast , az OTP csak tovabb passzolja nekunk !!! Es ott van hiba !!! De persze a portfolio a sajat ugyfeleinel mimden rendben van !!! . Mondom a Nonek , hogy csereljek le a Portdolio adatszolgaltatot !!!!! . Es Nem csinalnak semmit az OTP nel , pedig tudjak hol a hiba !!!!!
Mindig írok, most is megtettem. Írtam, hogy ha kiütődik valamelyik certim akkor a bekerülési árat fogom követelni. Szerintem összefofták magukat... vagy nem... csak lexarják...
OTP Direktbroker problémák