Az utóbbi héten -na meg mai is- nálam is gáz! Több levelet írtam nekik, de lepereg szerintem már. Csak azt lehet, hogy másik szolgáltatóra kell váltani. Sajnálom én is , mert amúgy jó a felület, de ez van. Kereskedésre -nagyon!! -korlátozottan alkalmas csak.
Tisztelt Ügyfelem! Most hogy sajnos eltelt a törvényi 30 nap megint irnunk kell önnek egy copy paste nagyon sajnáljuk emailt.Kollégáink gondosan ügyeltek arra hogy minden "kellemes" szó belekerüljön az emailbe, mert mást tenni úgysefogunk..Addig is néhány minta szó amit legyen szives osszon be, amig megkapja levelünket:Kellemetlenségért, biztonságban, sajnáljuk, reméljük, dolgozunk rajta, más piaci szereplőkön múlik, elnézést, ésatöbbbi ésatöbbi..Kérjük ne menjen másik szolgáltatóhoz, mert csak.Ja... és köszönjük forintjait amivel hosszájárult az aktuális negyedévünk szerény néhány tizmilliárd forintos nyereségéhez..Higyje el már mi is nagyon unjuk a leveleit, de Mi ki fogunk tartani ha ön is, pedig már arról is leszoktunk hogy jókat röhögünk a levelein :) Üdv:CS. S. sk.
OTP Direktbroker problémák